Functioneel Beheerder

In deze supertoffe functie als Functioneel Beheerder ben je binnen coeo een spin in het web tussen de gebruikersorganisatie, de afdeling IT en de klanten.

 • Per direct
 • 40 uur
 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Business Support
 • € 2.600 - € 3.840

Wat ga jij doen?

In jouw functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de gebruikersondersteuning van ons product. Je bent proactief en altijd op zoek naar verbetering in systemen en kan verbanden leggen tussen verschillende soorten informatie. Gebruikers kunnen bij jou terecht met vragen over de functionaliteiten van onze applicatie. Jij begrijpt de gebruiker en kunt een informatiebehoefte vertalen naar een helder wijzigingsverzoek en functionele uitleg richting ons development team. Daarbij neem je de coördinatie van nieuwe releases en bugs op je en weet jij prioriteiten te stellen en dit te communiceren, zodat iedereen het gevoel heeft gehoord te worden. Ondanks dat je voor een deel fysiek niet aanwezig bent bij coeo, zit je er met een missie en dat is:

 • Het vertalen van klant en gebruikerswensen naar requirements voor ontwikkeling;
 • Het testen en documenteren van de requirements;
 • Het prioriteren van de back log, in samenwerking met het team;
 • Het ontdekken, analyseren en structuren van problemen om hier vervolgens smooth oplossingen voor te bedenken;
 • Het registreren van incidenten en hiervoor een oplossing bedenken;

Hieronder bieden wij alvast een voorproefje op een gemiddelde werkdag bij coeo als Functioneel Beheerder.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint je dag met een heerlijke verse kop Man-met-bril-koffie, terwijl je vanuit de 34e verdieping neerkijkt op de skyline van Rotterdam. Wanneer je richting je werkplek loopt, word je al begroet door collega’s van verschillende afdelingen – want ja, iedereen kent elkaar bij coeo!

Eenmaal achter jouw computer bespreek je het afgelopen weekend nog even met collega Willem en begin jij met het checken van je mailbox op nieuwe verzoeken. Om 09.00 uur heb je een daily kick-off met het Process team om samen te overleggen over technische issues die vanochtend naar voren zijn gekomen en wat er op de planning staat. Hierna weet iedereen wat zich te wachten staat en ga je aan de slag met jouw taken. 

Het is 12.30 uur, tijd voor een heerlijke lunch. Na een lekker rondje te hebben gelopen buiten kruip je weer achter je laptop om vol energie weer aan de slag te gaan. 

Om 13.00 uur ontvang je een melding over verschillen in een databestand. Zo analytisch als jij bent, duik je direct in de database om de verschillen te achterhalen. Je herkent het meteen, pakt het probleem op en deelt dit vervolgens met de afdelingen. Toch zit het je nog niet lekker en ga je op nader onderzoek uit om vervolgens te ontdekken dat er een bug in het systeem zit. Hier maak je een ticket voor aan, zodat het development team ermee aan de slag kan.

Om 15.00 uur heb je een online meeting met collega’s van de incasso afdeling om het te hebben over de specifieke requirements die nodig zijn ten behoeve van de verbetering in de financiële processen. Je hebt hun behoeften en wensen in kaart gebracht en legt de case met jouw oplossingen voor aan jouw team. 

Om 16.00 verwerk je je notities nog even en ga je verder met het testen van tickets.

Het is inmiddels 17.00 geweest, de tijd is voorbij gevlogen. Je rondt nog even af waar je mee bezig was en de dag zit er weer op! 

Jouw team

Het Business Support team bestaat uit een Manager Business Support, twee Data Entry medewerkers, een Operational Support en een Office Assistant. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s van andere afdelingen, zoals de afdeling IT en Collections.

Een super gemotiveerd team van young professionals die houden van hard werken, maar ook zo nu en dan een gezellige borrel op de vrijdagmiddag, een potje Mario Kart of tafeltennis.

Wat breng jij mee?

 • Een afgeronde opleiding op HBO-niveau, zoals Business IT & Management, Technische Informatica of Computer Science;
 • Je hebt minstens 1 jaar relevante werkervaring als Functioneel beheerder;
 • Je hebt affiniteit met data analyse;
 • Ervaring met databases en data analyse tools (Tableau/PowerBI) is een pré;
 • Kennis van SQL en MS excel;
 • Bekend met API en CSV;
 • Je kunt zowel met Nederlands als Engels goed uit de voeten;
 • Je bent in staat een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen;

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris van tussen € 2.600 – € 3.840 euro, afhankelijk van ervaring;
 • Een uitdagende functie bij één van de snelst groeiende fin-tech bedrijven;
 • Een toplocatie met uitzicht over Rotterdam
 • In deze tijd uiteraard mogelijkheden om thuis te werken;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • 24/7 toegang tot online trainingen en cursussen via GoodHabitz om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Een open, ambitieuze en energieke cultuur.

Bijzonderheden
Het opvragen van referenties is een vast onderdeel van onze selectieprocedure. Bij indiensttreding is het overhandigen van een VOG verplicht. Daarnaast wordt er in verband met corona (gedeeltelijk) vanuit huis gewerkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast geworden?

Kun jij jezelf vinden in de deze vacature? Reageer dan nu met je CV en motivatie via de “solliciteer” button of stuur jouw sollicitatie (motivatie en CV) per e-mail aan de afdeling HR: [email protected]. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Veerle Bierens, HR Business Partner.

Solliciteer nu!

Vragen over deze vacature of over werken bij coeo? Stuur een e-mail naar onze HR Business Partner Veerle Bierens of bel ons gerust.

Enthousiast geworden?

Solliciteer nu!

 • Per direct
 • 40 uur
 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Business Support
 • € 2.600 - € 3.840

Sollicitatieproces

 1. Stuur ons jouw CV en motivatie
 2. Wat leuk dat je solliciteert!
  We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 3. Telefonisch interview
  Onze recruiter Veerle Bierens belt je op om alvast kennis te maken. Hieruit volgt eventueel een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek op kantoor of, in deze tijden, online.
 4. Eerste gesprek
  Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar een beetje kennen en stellen we je allemaal moeilijke vragen.
 5. Tweede gesprek
  Wij zien elkaar nog een keer (online), zodat anderen je ook moeilijke vragen kunnen stellen. Hierbij leggen wij jou eventueel een voorbeeldsituatie voor, waar je ter plekke de tijd voor krijgt om het uit te werken.
 6. Contractvoorstel
  Zijn wij een goede match? Dan doen wij een aanbod dat je niet kunt weigeren. Aan de slag! Even een krabbeltje en klaar. Welkom!

Medewerkers aan het woord

Iris

Incassospecialist / Incasso

“Wat het zo leuk maakt om bij coeo te werken, is de energieke sfeer die er heerst.”

Doordat veel collega’s van ongeveer dezelfde leeftijd zijn, kan iedereen goed met elkaar overweg. De oudere collega’s - maar tevens jong van geest - delen weer hun levenservaring met de rest, die er graag van leert. Iedereen staat altijd klaar om te helpen. De goed gevulde werkweek vol nieuwe uitdagingen wordt altijd goed afgesloten met een (online) vrijmibo en maandelijkse games of quizzen. Zo blijf je ook nog eens betrokken in deze coronatijd.

Joris

Oproepkracht Collections / Incasso

“Voor mij als student is coeo een fijne plek om relevante werkervaring op te doen en vooral op een flexibele basis, in de avonduren om mijn studie te bekostigen.”

Aan het begin van mijn studie Rechtsgeleerdheid ben ik bij coeo begonnen als oproepkracht. Dat is inmiddels vier jaar geleden en ik werk er nog steeds met veel plezier. Het contact met klanten verloopt soepel en vriendelijk en op de werkvloer is het eveneens gezellig. Onder de werknemers van coeo is veel variatie te vinden qua leeftijd, achtergronden en opleidingen. Het uitzicht op kantoor is daarbij natuurlijk een groot pluspunt.

Ingrid

Financieel Medewerker

“Toen ik het afgelopen jaar begon met werken bij coeo kwam ik meteen in een warm bad terecht.”

Iedereen heet je van harte welkom en behandelt je vervolgens alsof je er al jaren bij hoort. Vanaf dag één heb ik echt het gevoel dat ik hier op mijn plek zit. Er heerst geen voelbare hiërarchie, iedereen is evenveel waard. Mijn collega’s zijn heel behulpzaam en geven je echt het vertrouwen dat je het kan. Bij coeo staan ze er altijd voor open om je iets nieuws te leren. Door middel van eigen projecten krijg jij je eigen verantwoordelijkheden. Dat maakt het elke keer weer leuk en uitdagend. Elke dag ga ik fluitend naar mijn werk, en voel me ook echt trots dat ik hier een onderdeel van mag zijn.

Martijn

Financieel Medewerker

“1 Team, 1 Taak.”

Na het afronden van mijn studie ben ik gestart als administratief medewerker bij coeo. In deze functie was ik de rechterhand van de finance manager. In de 6,5 jaren die volgde ben ik klaargestoomd en ben ik doorgegroeid als financieel administratief medewerker en vervolgens eindverantwoordelijke werd voor de operationele planning en debiteurenbeheer. Company-breed gezien heeft iedere medewerker een waardevol aandeel in het resultaat. Wat wil zeggen dat je het met zijn alle doet: 1 team 1 taak!

Merel

Online Marketeer

“coeo is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor coeo tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.”

coeo heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe coeo website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij coeo.

Lucienne

Product Owner, IT

“Werken bij coeo bracht mij een grote hoeveelheid hands-on praktijkervaring. ”

Je krijgt de kans om aan veel projecten te werken en ook je eigen project te starten. Ik begon mijn carrière bij coeo en het heeft me veel ervaring en kennis opgeleverd op IT-gebied. coeo daagt je positief uit in je persoonlijke groei en werkwijze. Natuurlijk is het hebben van vrolijke, vriendelijke en gemotiveerde medewerkers de kers op de taart.

Tara

Casemanager Juridische Incasso

“coeo biedt mij een plaats om de kennis die ik opdoe tijdens mijn studie in de praktijk te brengen en daarnaast waardevolle connecties en vriendschappen op te doen.”

Ik ben 2 jaar geleden bij coeo begonnen als stagiaire. Ik voelde mij direct welkom door de informele werksfeer en de onderlinge gezelligheid tussen collega's. Als stagiair heb ik meegedraaid en werd ik behandeld als een volwaardige werkkracht.

Deze vacature is verlopen!

Helaas is deze vacature verlopen. Bekijk hier de openstaande vacatures.