Over coeo

coeo NL (onderdeel van de coeo Group) is een innovatieve credit management organisatie met meer dan 100 medewerkers. Wij zorgen voor een betrouwbare, transparante en kwalitatieve behandeling van betaalachterstanden in Europa.

Zij gingen u voor

Wie is coeo?

Met ons Nederlandse kantoor gevestigd in Rotterdam, zijn wij al 15 jaar succesvol actief met onze incassodienstverlening. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende credit management partner in zowel Nederland als daarbuiten. Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen.

Maatschappelijk Verantwoord Incasseren

In het gehele incassotraject leggen wij bij uitstaande schulden de nadruk op de maatschappelijk verantwoorde aspecten. Hoe wij dat doen? Met aandacht, empathie en deskundige hulp voor uw klant. Lees meer over onze werkwijze.

Het laatste nieuws

Van ontwikkelingen binnen coeo Incasso en partner-updates tot aan veranderingen in de maatschappij met invloed op de credit management markt. Bij coeo staan wij nooit stil. Bekijk onze laatste nieuwsberichten op om de hoogte te blijven.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Lid van de NVI & Het Incasso Keurmerk

coeo is lid van de Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen (NVI). De NVI is de brancheorganisatie van en voor incassobureaus. Als lid dienen wij ons vervolgens te houden aan de richtlijnen van het Incasso Keurmerk.

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44