Samen voor een beter resultaat.

coeo heeft de handen ineen geslagen met diverse partners. Deze partnerships maken het mogelijk onze credit management diensten te optimaliseren.

Zij gingen u voor

Experian - Kredietinformatie
Experian helpt bedrijven bij het optimaliseren van hun marketinginspanningen en het minimaliseren van hun krediet- en frauderisico's.

coeo gebruikt deze jarenlange en internationale ervaring in consumentendata om een 360° beeld te krijgen over uw klanten. Juist deze inzichten, gecombineerd met onze eigen ervaringen en data, stellen ons in staat uw klanten op de juiste en op de gepaste wijze te benaderen.

Kredietrapporten
HOLLAND FINTECH - INDEPENDENT ECOSYSTEM FACILITATOR
Holland Fintech maakt het met haar uitgebreide netwerk makkelijker dan ooit om de juiste mensen binnen de wereld van financiële technologie bij elkaar te brengen.

Holland Fintech faciliteert het delen van kennis en ervaring door bedrijven in Nederland, met de focus op vernieuwing. Dit doet zij door middel van een wekelijkse nieuwsbrief en evenementen waar deze kennis gedeeld kan worden. Middels persoonlijke en fintech- oplossingen stelt Holland Fintech haar leden in staat controle te nemen over hun economische omstandigheid en deze te verbeteren.

Innovatieve oplossingen
Creditsafe - Marktleider in kredietinformatie
De kredietrapporten van Creditsafe maken het mogelijk om direct inzicht te krijgen in de kredietwaardigheid van meer dan 330 miljoen bedrijven wereldwijd.

U wilt betere en weloverwogen zakelijke beslissingen nemen om bijvoorbeeld snel nieuwe klanten te checken op kredietwaardigheid en het betalingsgedrag? Met de credit- en risk- rapporten van Creditsafe kunt u via onze portal direct accurate en actuele kredietinformatie inzien, geleverd in een gemakkelijk te lezen rapport.

Kredietrapporten

coeo biedt diverse mogelijkheden om systemen te koppelen. Bekijk onze partners in systeemkoppelingen.

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44