Samen voor een beter resultaat.

coeo heeft de handen ineen geslagen met diverse partners. Deze partnerships maken het mogelijk onze credit management diensten te optimaliseren.

Zij gingen u voor

CREDITDEVICE - BEPERKEN VAN KREDIETRISICO’S
CreditDevice helpt organisaties hun kredietrisico's te beperken door dataverzameling als basis te gebruiken voor kredietbeslissingen en softwareoplossingen te bieden.

Als enige in Nederland combineert het inhouse ontwikkelde credit management software met een eigen kredietinformatiedatabase. De software, altijd in ontwikkeling, vereenvoudigt de communicatie over achterstallige facturen voor klanten, omdat het aansluit op hun specifieke behoeften.

HOLLAND FINTECH - INDEPENDENT ECOSYSTEM FACILITATOR
Holland Fintech maakt het met haar uitgebreide netwerk makkelijker dan ooit om de juiste mensen binnen de wereld van financiële technologie bij elkaar te brengen.

Holland Fintech faciliteert het delen van kennis en ervaring door bedrijven in Nederland, met de focus op vernieuwing. Dit doet zij door middel van een wekelijkse nieuwsbrief en evenementen waar deze kennis gedeeld kan worden. Middels persoonlijke en fintech- oplossingen stelt Holland Fintech haar leden in staat controle te nemen over hun economische omstandigheid en deze te verbeteren.

coeo biedt diverse mogelijkheden om systemen te koppelen. Bekijk onze partners in systeemkoppelingen.

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44