Koppelingen

coeo biedt diverse mogelijkheden om uw systemen te koppelen.

Koppel coeo met uw software

Via het coeo platform zijn geautomatiseerde koppelingen mogelijk met externe boekhoudsystemen. Deze koppelingen vergemakkelijken het proces om lang openstaande facturen op een veilige manier uit het boekhoudsysteem te halen.

Reeds beschikbare koppelingen

Onze online incassoportal binnen de coeo Webtool kunnen wij direct met uw systemen koppelen. Hiervoor heeft coeo een state-of-the-art API (Application Programming Interface) beschikbaar. Zo kan uw organisatie op haar eigen vertrouwde manier management informatie up to date houden.  Op deze manier is het inschakelen van een incassobureau makkelijker en laagdrempeliger.

Door gebruik te maken van de geavanceerde API interface kunt u facturen rechtstreeks vanuit de eigen omgeving aanleveren bij coeo. Ook is het mogelijk om een koppeling te maken met andere boekhoudsoftware.

Buckaroo - Payment Service Provider.
Vormgeven van een volledig modern, geautomatiseerd, klantvriendelijk en transparant credit management proces.

Door de tweezijdige integratie kunnen klanten van Buckaroo de voortgang van een mogelijk incassotraject real-time volgen. Onbetaalde facturen worden vanuit Buckaroo automatisch overgedragen aan coeo, zo ontstaat er een duidelijke dossieropbouw. Er is inzage in iedere transactie, factuur, de fase van het incassoproces en overige financiële gegevens. Deze technische koppeling loopt via een API die het systeem van Buckaroo koppelt aan de coeo-webtool.

Lees verder
VISMA ONGUARD - CREDIT MANAGEMENT EN INCASSOSOFTWARE
De oplossingen van Visma | Onguard zijn gericht op het verbinden van gegevens op één gecentraliseerd platform en het koppelen van interne en externe systemen en services. Hiervoor gebruiken zij intelligente en intuïtieve automatisering om waardevolle inzichten te leveren.

Het partnerschap omvat de integratie van Visma | Onguard’s softwareoplossing voor debiteurenbeheer, CreditManager, binnen coeo. Benodigde klantdata voor het incassotraject via coeo is hierdoor direct beschikbaar en kan vanuit coeo worden aangevuld. Dit zorgt voor rijke data en inzichten en een makkelijker incassotraject.

CHARGEBEE - Subscription and billing software
Chargebee is als SaaS-productbedrijf het platform voor abonnementsfacturering en inkomstenbeheer waarmee haar klanten zich gemakkelijk en snel kunnen opschalen.

Dankzij de API-integratie kunnen gezamenlijke opdrachtgevers ook het incassotraject automatisch via coeo laten verlopen. De voortgang van een mogelijk incassotraject real-time is via een wederzijdse koppeling met onze coeo Webtool te volgen. Er is inzage in iedere transactie, factuur, de fase van het incassoproces en overige financiële gegevens. Daarnaast kan coeo bruikbare informatie ten behoeve van een verbeterde customer journey terugkoppelen aan Chargebee.

COLLENDA - CREDIT MANAGEMENT EN INCASSOSOFTWARE
De softwareapplicaties van Collenda helpen coeo bij het automatiseren van het volledige credit management en collections proces.

Als end-to-end softwareontwikkelaar helpt Collenda coeo data van deurwaarders te vertalen naar een bruikbaar format, wat uiteindelijk resulteert in efficiënter beheer van haar opdrachtgevers portefeuilles. De implementatie van het Cwize-platform maakt het voor coeo mogelijk haar opdrachtgevers meer unieke inzichten te bieden op het gebied van gerechtelijke incasso.

ENJINS - MACHINE LEARNING ENGINEERS
coeo optimaliseert en personaliseert haar processen middels machine learning.

Door het inzetten van machine learning modellen en systemen zorgt coeo in samenwerking met Enjins voor een gepersonaliseerd en geautomatiseerd incassoproces. De machine learning engineers van Enjins helpen coeo met constante ontwikkeling en innovatie, waardoor de specialisten van coeo verder ondersteunt worden in hun dagelijks werk.

DEEPLOY - EXPLAINABLE MACHINE LEARNING
coeo waarborgt transparantie en uitlegbaarheid van machine learning modellen middels Deeploy.

coeo gebruikt machine learning in haar dagelijkse processen voor een optimale en persoonlijke aanpak. Uitlegbaarheid en transparantie is daarbij van cruciaal belang. coeo maakt gebruik van de software van Deeploy om de modellen uitlegbaar, controleerbaar en transparant te houden.

E-Boekhouden - Boekhoudoplossing
Alle functies, gebruikte termen en processen zijn afgestemd op de gewone ondernemer. Door de eenvoud van e-Boekhouden.nl is boekhoudkennis niet nodig.

Door het gebruiksgemak van het programma is e-Boekhouden.nl geschikt voor iedereen, ook zonder uitgebreide boekhoudkennis. Ondernemers, verenigingen, stichtingen, accountants en boekhouders. Door deze koppeling heeft elke klant van E-Boekhouden de mogelijkheid om met één druk op de knop de openstaande vordering aan te bieden bij coeo.

Wefact - Online facturatie software
Wij kunnen onze relaties nog meer service bieden bij een partner welke dezelfde standaarden als wij hanteren.

Hierbij gaat het voornamelijk om het leveren van kwaliteit en de transparantie die in het incassoproces naar voren moeten komen. De geautomatiseerde koppeling geeft binnen het coeo platform real-time inzicht in facturen die al lange tijd open staan bij WeFact. Met een muisklik kan een incassotraject gestart worden en is er actueel inzicht in de status van een incassodossiers. Dit bespaart de gebruiker uiteraard tijd en kosten. Daarnaast is het incassotraject voor WeFact gebruikers een kosteloze dienstverlening van coeo. ‘Een win-win situatie’, volgens algemeen directeur Roel Korting.

Lees verder

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44