Let op: ‘coeo Incasso’ is de nieuwe naam van Centraal Invorderings Bureau (CIB)

Vanaf 10 januari 2022 gaat CIB verder als coeo Incasso (spreek uit als: “kooweejoo incasso”). Meer informatie over de naamsverandering leest u hier.

HR Medewerker

Als HR Medewerker ondersteun jij de afdeling HR. Jij houdt je onder andere bezig met de personeels- en salarisadministratie en de verwerking van mutaties in onze personeelssystemen.

 • Per direct
 • 16-24 uur
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • HR
 • € 2.400 - € 2.700

Wat ga jij doen?

In deze functie ben jij het aanspreekpunt bij vragen van medewerkers over onze personeelsinformatiesystemen (Unit4 en Personio). Je hebt kennis en inzicht in processen op het gebied van arbeidsvoorwaarden en van personeelsinformatiesystemen.

Samen met de HR Business Partner draag je zorg voor de HR processen en denk je mee in het HR beleid. Je bewaakt deadlines en regelingen (aflopende contracten, aanzegtermijnen etc.) en houdt hierbij de administratieve processen up-to-date. Je houdt je bezig met het on- en off boarden van nieuwe medewerkers.

Maandelijks verzorg jij dat de salarisadministratie voor zowel België als Nederland verwerkt wordt.

Jouw team

De afdeling HR bestaat naast jou uit een HR Business Partner en een HR-stagiaire. Er is nauwe samenwerking met externe partijen voor bijvoorbeeld training & ontwikkeling en salarisverwerking.

Wat breng jij mee?

 • MBO – niveau 4 – of HBO werk- en denkniveau;
 • Een (bijna) afgeronde opleiding in de richting van HRM;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Zelfstandig, nauwkeurig en enthousiast;
 • Communicatief sterk;
 • Je toont initiatief en werkt resultaatgericht;
 • Goed in plannen en organiseren;
 • In staat een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie bij één van de snelst groeiende fin-tech bedrijven van Nederland;
 • 16 tot 24-urige werkweek;
 • Salaris tussen de €2.400,- en €2.700,-;
 • Mogelijkheid om eens per week thuis te werken;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Ruimte voor eigen inbreng, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
 • 24/7 toegang tot online trainingen en cursussen via GoodHabitz om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Een energieke en dynamische bedrijfscultuur.

Enthousiast geworden?

Kun jij jezelf vinden in de deze vacature? Reageer dan nu met je CV en motivatie via de ”solliciteer” button of stuur jouw sollicitatie (motivatie en CV) per e-mail aan de afdeling HR: [email protected]oeo-incasso.nl. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Margriet van Rikxoort, Recruiter.

Solliciteer nu!

Vragen over deze vacature of over werken bij coeo? Stuur een e-mail naar onze recruiter Margriet van Rikxoort of bel ons gerust.

Werken bij coeo | Merel van Marketing

Enthousiast geworden?

Solliciteer nu!

 • Per direct
 • 16-24 uur
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • HR
 • € 2.400 - € 2.700

Sollicitatieproces

 1. Stuur ons jouw CV en motivatie
 2. Wat leuk dat je solliciteert!
  We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 3. Telefonisch interview
  Onze recruiter Margriet van Rikxoort belt je op om alvast kennis te maken. Hieruit volgt eventueel een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek op kantoor of, in deze tijden, online.
 4. Eerste gesprek
  Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar een beetje kennen en stellen we je allemaal moeilijke vragen. Hierbij leggen wij jou eventueel een voorbeeldsituatie voor, waar je ter plekke de tijd voor krijgt om het uit te werken.
 5. (Indien nodig) Tweede gesprek
  Je komt nog een keer langs, zodat anderen je ook moeilijke vragen kunnen stellen.
 6. Contractvoorstel
  Zijn wij een goede match? Dan doen wij een aanbod dat je niet kunt weigeren. Aan de slag!
  Even een krabbeltje en klaar. Welkom!

Medewerkers aan het woord

Iris

Incassospecialist / Incasso

“Wat het zo leuk maakt om bij coeo te werken, is de energieke sfeer die er heerst.”

Doordat veel collega’s van ongeveer dezelfde leeftijd zijn, kan iedereen goed met elkaar overweg. De oudere collega’s - maar tevens jong van geest - delen weer hun levenservaring met de rest, die er graag van leert. Iedereen staat altijd klaar om te helpen. De goed gevulde werkweek vol nieuwe uitdagingen wordt altijd goed afgesloten met een (online) vrijmibo en maandelijkse games of quizzen. Zo blijf je ook nog eens betrokken in deze coronatijd.

Joris

Oproepkracht Collections / Incasso

“Voor mij als student is coeo een fijne plek om relevante werkervaring op te doen en vooral op een flexibele basis, in de avonduren om mijn studie te bekostigen.”

Aan het begin van mijn studie Rechtsgeleerdheid ben ik bij coeo begonnen als oproepkracht. Dat is inmiddels vier jaar geleden en ik werk er nog steeds met veel plezier. Het contact met klanten verloopt soepel en vriendelijk en op de werkvloer is het eveneens gezellig. Onder de werknemers van coeo is veel variatie te vinden qua leeftijd, achtergronden en opleidingen. Het uitzicht op kantoor is daarbij natuurlijk een groot pluspunt.

Ingrid

Financieel Medewerker

“Toen ik het afgelopen jaar begon met werken bij coeo kwam ik meteen in een warm bad terecht.”

Iedereen heet je van harte welkom en behandelt je vervolgens alsof je er al jaren bij hoort. Vanaf dag één heb ik echt het gevoel dat ik hier op mijn plek zit. Er heerst geen voelbare hiërarchie, iedereen is evenveel waard. Mijn collega’s zijn heel behulpzaam en geven je echt het vertrouwen dat je het kan. Bij coeo staan ze er altijd voor open om je iets nieuws te leren. Door middel van eigen projecten krijg jij je eigen verantwoordelijkheden. Dat maakt het elke keer weer leuk en uitdagend. Elke dag ga ik fluitend naar mijn werk, en voel me ook echt trots dat ik hier een onderdeel van mag zijn.

Martijn

Financieel Medewerker

“1 Team, 1 Taak.”

Na het afronden van mijn studie ben ik gestart als administratief medewerker bij coeo. In deze functie was ik de rechterhand van de finance manager. In de 6,5 jaren die volgde ben ik klaargestoomd en ben ik doorgegroeid als financieel administratief medewerker en vervolgens eindverantwoordelijke werd voor de operationele planning en debiteurenbeheer. Company-breed gezien heeft iedere medewerker een waardevol aandeel in het resultaat. Wat wil zeggen dat je het met zijn alle doet: 1 team 1 taak!

Merel

Online Marketeer

“coeo is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor coeo tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.”

coeo heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe coeo website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij coeo.

Lucienne

Product Owner, IT

“Werken bij coeo bracht mij een grote hoeveelheid hands-on praktijkervaring. ”

Je krijgt de kans om aan veel projecten te werken en ook je eigen project te starten. Ik begon mijn carrière bij coeo en het heeft me veel ervaring en kennis opgeleverd op IT-gebied. coeo daagt je positief uit in je persoonlijke groei en werkwijze. Natuurlijk is het hebben van vrolijke, vriendelijke en gemotiveerde medewerkers de kers op de taart.

Tara

Casemanager Juridische Incasso

“coeo biedt mij een plaats om de kennis die ik opdoe tijdens mijn studie in de praktijk te brengen en daarnaast waardevolle connecties en vriendschappen op te doen.”

Ik ben 2 jaar geleden bij coeo begonnen als stagiaire. Ik voelde mij direct welkom door de informele werksfeer en de onderlinge gezelligheid tussen collega's. Als stagiair heb ik meegedraaid en werd ik behandeld als een volwaardige werkkracht.

Jelle

Stagiair Marketing & Communicatie

“Bij coeo leerde ik dingen die ik nooit uit mijn studieboeken zou hebben geleerd. Na vijf maanden als stagiair Marketing & Communicatie had ik mijn kennis over het vakgebied verder uitgebreid dan in de drie studiejaren ervoor.”

Tijdens mijn stageperiode werd ik betrokken bij grote projecten en processen, maar heb ik ook de vrijheid om mijn eigen weg te vinden ervaren. Ik kreeg meer dan genoeg ruimte om mijn eigen onderzoeken en ideeën uit te voeren. Ik heb hierdoor ontzettend veel geleerd op het gebied van marketing. Bij coeo heb ik mijn passie gevonden en ontdekt waar ik mij verder in wil ontwikkelen.