Test Coördinator

Met een team van programmeurs, Product Owners en een Data Engineer werk je aan een zelfontwikkeld CMS-systeem dat draait om medewerkers, klanten en partners. Jij zorgt voor het goed en efficiënt testen van nieuwe en bestaande oplossingen.

 • Per direct
 • 40 uur
 • HBO+ werk- en denkniveau
 • IT
 • € 3.200 - € 4.200

Wat ga jij doen?

Als Test Coördinator bij CIB werk je in een Scrum of Kanban team samen met de developers en de Product Owners aan één van de modules van onze applicaties.

Je houdt je bezig met het testen van nieuwe en bestaande oplossingen. Je ontwikkelt geautomatiseerde testen in een nog te bepalen tooling. Spot je issues of risico’s? Werken nieuwe oplossingen niet optimaal? Dan stel je zelf verbeteringen voor.

In jouw rol als Test Coördinator zorg je ervoor dat de ontwikkelaars zo snel mogelijk feedback krijgen over eventuele regressie-fouten en de door jou ontdekte bugs en test-failures. Dit doe je door met je testwerk zo dicht mogelijk richting het ontwikkelproces te gaan. Je automatiseert GUI testen en/of API testen, je stelt performance testen op en voert security testen uit. Testresultaten leg je vast en je rapporteert deze aan het team en stakeholders.

Verder bewaak je de kwaliteit van de applicaties en analyseer je klantbevindingen. Je denkt mee over onder andere kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de applicaties. Continu onderzoek je of er verbeteringen aangebracht kunnen worden in werkwijzen, processen en tooling om de kwaliteit van de applicatie te verbeteren. Je krijgt genoeg ruimte om zelf online dingen uit te zoeken.

Jouw team

Je komt te werken voor het team Advanced Analytics. Het team bestaat naast jou, uit een Test Coördinator en the Lead Developer. Samen met het Research & Development (R&D) Team vorm je de afdeling IT die samenwerken aan nieuwe innovatieve ontwikkelingen.

Wat breng jij mee?

Jij hebt een passie voor het slimmer maken van processen met technologie en intelligence en bent zeer gedreven om samen met ons de volgende stappen binnen CIB te maken. Je bent een zelfstarter en hebt een wil om bij te leren. Daarnaast ben je open en transparant, en breng je een goede dosis humor mee naar het werk. Daarnaast beschik jij over:

 • HBO+ werk- en denkniveau, zoals HBO ICT, Informatica, Business Intelligence, Technische Bedrijfskunde;
 • Je voelt je thuis in een Agile werkomgeving en omarmt zaken zoals DevOps;
 • Je bent geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en leert graag;
 • Je hebt kennis van test-technieken en testmethoden zoals ISTCB of TMap Next®, Test Ingeneer of vergelijkbaar;
 • Je hebt affiniteit met de technische kant van software testen, zoals programmeren, continuous integration/-delivery;
 • Je bent proactief en altijd op zoek naar een verbetering in systemen;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
 • Je bent in staat een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie bij één van de snelst groeiende fin-tech bedrijven van Nederland;
 • Een toplocatie met uitzicht over Rotterdam;
 • Salaris tussen € 3.200 en € 4.200 bruto per maand (o.b.v. 40 uur), afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • Een open, ambitieuzen en energieke cultuur.

Bijzonderheden
Het opvragen van referenties is een vast onderdeel van onze selectieprocedure. Bij indiensttreding is het overhandigen van een VOG verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast geworden?

Kun jij jezelf vinden in deze vacature? Reageer dan nu met je CV en motivatie via de “solliciteer” button of stuur jouw sollicitatie (motivatie en CV) per e-mail aan de afdeling HR: [email protected]. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Veerle Bierens, HR Officer.

Solliciteer nu!

Vragen over deze vacature of over werken bij Centraal Invorderings Bureau? Stuur een e-mail naar onze HR officer Veerle Bierens of bel ons gerust.

Enthousiast geworden?

Solliciteer nu!

 • Per direct
 • 40 uur
 • HBO+ werk- en denkniveau
 • IT
 • € 3.200 - € 4.200

Sollicitatieproces

 1. Stuur ons jouw CV en motivatie
 2. Wat leuk dat je solliciteert!
  We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 3. Telefonisch interview
  Onze recruiter Veerle Bierens belt je op om alvast kennis te maken. Hieruit volgt eventueel een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek op kantoor of, in deze tijden, online.
 4. Eerste gesprek
  Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar een beetje kennen en stellen we je allemaal moeilijke vragen.
 5. Tweede gesprek
  Wij zien elkaar nog een keer (online), zodat anderen je ook moeilijke vragen kunnen stellen. Hierbij leggen wij jou eventueel een voorbeeldsituatie voor, waar je ter plekke de tijd voor krijgt om het uit te werken.
 6. Contractvoorstel
  Zijn wij een goede match? Dan doen wij een aanbod dat je niet kunt weigeren. Aan de slag! Even een krabbeltje en klaar. Welkom!

Medewerkers aan het woord

Iris

Casemanager Collections / Incasso

“Wat het zo leuk maakt om bij CIB te werken, is de energieke sfeer die er heerst.”

Doordat veel collega’s van ongeveer dezelfde leeftijd zijn, kan iedereen goed met elkaar overweg. De oudere collega’s - maar tevens jong van geest - delen weer hun levenservaring met de rest, die er graag van leert. Iedereen staat altijd klaar om te helpen. De goed gevulde werkweek vol nieuwe uitdagingen wordt altijd goed afgesloten met een (online) vrijmibo en maandelijkse games of quizzen. Zo blijf je ook nog eens betrokken in deze coronatijd.

Joris

Oproepkracht Collections / Incasso

“Voor mij als student is CIB een fijne plek om relevante werkervaring op te doen en vooral op een flexibele basis, in de avonduren om mijn studie te bekostigen.”

Aan het begin van mijn studie Rechtsgeleerdheid ben ik bij CIB begonnen als oproepkracht. Dat is inmiddels vier jaar geleden en ik werk er nog steeds met veel plezier. Het contact met klanten verloopt soepel en vriendelijk en op de werkvloer is het eveneens gezellig. Onder de werknemers van CIB is veel variatie te vinden qua leeftijd, achtergronden en opleidingen. Het uitzicht op kantoor is daarbij natuurlijk een groot pluspunt.

Ingrid

Financieel Medewerker

“Toen ik het afgelopen jaar begon met werken bij CIB kwam ik meteen in een warm bad terecht.”

Iedereen heet je van harte welkom en behandelt je vervolgens alsof je er al jaren bij hoort. Vanaf dag één heb ik echt het gevoel dat ik hier op mijn plek zit. Er heerst geen voelbare hiërarchie, iedereen is evenveel waard. Mijn collega’s zijn heel behulpzaam en geven je echt het vertrouwen dat je het kan. Bij CIB staan ze er altijd voor open om je iets nieuws te leren. Door middel van eigen projecten krijg jij je eigen verantwoordelijkheden. Dat maakt het elke keer weer leuk en uitdagend. Elke dag ga ik fluitend naar mijn werk, en voel me ook echt trots dat ik hier een onderdeel van mag zijn.

Martijn

Financieel Medewerker

“1 Team, 1 Taak.”

Na het afronden van mijn studie ben ik gestart als administratief medewerker bij CIB. In deze functie was ik de rechterhand van de finance manager. In de 6,5 jaren die volgde ben ik klaargestoomd en ben ik doorgegroeid als financieel administratief medewerker en vervolgens eindverantwoordelijke werd voor de operationele planning en debiteurenbeheer. Company-breed gezien heeft iedere medewerker een waardevol aandeel in het resultaat. Wat wil zeggen dat je het met zijn alle doet: 1 team 1 taak!

Merel

Online Marketeer

“CIB is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor CIB tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.”

CIB heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe CIB website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij CIB.

Lucienne

Product Owner, IT

“Werken bij CIB bracht mij een grote hoeveelheid hands-on praktijkervaring. ”

Je krijgt de kans om aan veel projecten te werken en ook je eigen project te starten. Ik begon mijn carrière bij CIB en het heeft me veel ervaring en kennis opgeleverd op IT-gebied. CIB daagt je positief uit in je persoonlijke groei en werkwijze. Natuurlijk is het hebben van vrolijke, vriendelijke en gemotiveerde medewerkers de kers op de taart.

Tara

Casemanager Juridische Incasso

“CIB biedt mij een plaats om de kennis die ik opdoe tijdens mijn studie in de praktijk te brengen en daarnaast waardevolle connecties en vriendschappen op te doen.”

Ik ben 2 jaar geleden bij het CIB begonnen als stagiaire. Ik voelde mij direct welkom door de informele werksfeer en de onderlinge gezelligheid tussen collega's. Als stagiair heb ik meegedraaid en werd ik behandeld als een volwaardige werkkracht.

Deze vacature is verlopen!

Helaas is deze vacature verlopen. Bekijk hier de openstaande vacatures.