Online Marketeer

Als Online Marketeer bij coeo ga je aan de slag bij één van de snelst groeiende fin-tech bedrijven Nederland, gevestigd in hartje Rotterdam. Jij komt terecht in een ambitieuze organisatie die veel kansen biedt om toffe projecten op te pakken! Intern heerst een energieke en dynamische bedrijfscultuur.

 • Per direct
 • 32-40 uur
 • HBO werk- en denkniveau
 • Marketing & Communicatie
 • € 2.300 - € 3.000

In deze functie ga jij aan de slag met uiteenlopende projecten. Van het optimaliseren van onze website(s) en de klantreis tot het ontwikkelen en beheren van de online marketingstrategie. Je werkt campagnes van A-tot-Z uit via onze bestaande én nieuwe (online) kanalen. Innovatie staat bij ons tenslotte hoog in het vaandel.

Jij verwerkt proactief actuele trends en ontwikkelingen in jouw eigen werk en bent in staat om met vernieuwende ideeën te komen. Zo kom jij met initiatieven om het bereik onder een relevante doelgroep te vergroten en bouwt door deze inhoudelijke profilering aan naamsbekendheid en eventuele leads ter ondersteuning voor de afdeling Sales. In een nauwe samenwerking met de Marketing & Communicatie Manager werk jij aan het creëren van passende content voor onze online marketing doeleinden.

Wat ga jij doen?

 • Jij initieert en denkt mee over de online marketingstrategie;
 • Jij werkt aan het vergroten van onze (online) zichtbaarheid middels SEO en SEA;
 • Jij bedenkt, implementeert én monitort online campagnes;
 • Jij gaat aan de slag met social mediacampagnes, waaronder LinkedIn;
 • Jij analyseert het gedrag van klanten en implementeert verbeteringen ten behoeve van een efficiëntere klantreis;
 • Jij controleert en optimaliseert onze website en klantenportaal op snelheid, functionaliteit en conversie;
 • Jij stelt e-mailcampagnes op voor bestaande opdrachtgevers/klanten;
 • Jij ondersteunt het Marketing & Communicatie Team op gebied van Online Marketing gedurende uiteenlopende projecten;
 • Jij krijgt de ruimte om eigen projecten te initiëren welke passen binnen de marketing- en communicatiestrategie van coeo.

Jouw team

Je wordt lid van het leukste Marketing & Communicatie Team van De Rotterdam! Het team bestaat uit een Marketing & Communicatie Manager en een Marketing Assistent. Daarnaast werk je geregeld nauw samen met je collega’s van andere afdelingen die dicht in de buurt zitten. Samen vormen wij een hecht team, waarin je veel vrijheid krijgt om met jouw creativiteit en ideeën invulling te geven aan de online marketing.

Bovendien zul je – als onderdeel van een internationale groep – zo nu en dan ook schakelen met collega’s uit andere landen.

Onze collega’s vormen een jong team met studenten en young professionals die houden van hard werken, maar ook zo nu en dan een gezellige borrel op de vrijdagmiddag, een potje Mario Kart of tafeltennis.

Wat breng jij mee?

 • HBO denk- en werkniveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in (online) marketing;
 • Jij beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse (en Engelse) taal;
 • Jij hebt kennis van (sociale) media;
 • Jij hebt ervaring met toolings als Google Analytics, Google Tag Manager en Google Search Console;
 • Jij bent altijd op de hoogte van trends en ontwikkelingen in het eigen vakgebied;
 • Jij denkt graag mee en durft het initiatief te nemen;
 • Jij bent creatief en hebt feeling voor het schrijven van boeiende teksten;
 • Kennis van WordPress is een pré;
 • Jij bent leergierig: van onderzoeken en analyseren word jij blij.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie bij één van de snelst groeiende fin-tech bedrijven van Nederland;
 • Een salaris tussen € 2.300 – € 3.000 bruto per maand op fulltime basis;
 • Een toplocatie met uitzicht over Rotterdam;
 • Mogelijkheid om thuis te werken;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Ruimte voor eigen inbreng, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
 • 24/7 toegang tot online trainingen en cursussen via GoodHabitz om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Een energieke, betrokken en ambitieuze werksfeer;
 • Een open en informele cultuur, met gezellige bedrijfsfeestjes, uitjes en (online) vrijdagmiddag borrels.

Enthousiast geworden?

Kun jij jezelf vinden in de deze vacature? Reageer dan nu via de “solliciteer” button of stuur jouw sollicitatie (motivatie en CV) per e-mail aan de afdeling HR: [email protected]. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Margriet van Rikxoort, Recruiter.

Solliciteer nu!

Vragen over deze vacature of over werken bij coeo? Stuur een e-mail naar onze recruiter Margriet van Rikxoort of bel ons gerust.

Werken bij coeo | Merel van Marketing

Enthousiast geworden?

Solliciteer nu!

 • Per direct
 • 32-40 uur
 • HBO werk- en denkniveau
 • Marketing & Communicatie
 • € 2.300 - € 3.000

Sollicitatieproces

 1. Stuur ons jouw CV en motivatie
 2. Wat leuk dat je solliciteert!
  We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 3. Telefonisch interview
  Onze recruiter Margriet van Rikxoort belt je op om alvast kennis te maken. Hieruit volgt eventueel een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek op kantoor of, in deze tijden, online.
 4. Eerste gesprek
  Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar een beetje kennen en stellen we je allemaal moeilijke vragen. Hierbij leggen wij jou eventueel een voorbeeldsituatie voor, waar je ter plekke de tijd voor krijgt om het uit te werken.
 5. (Indien nodig) Tweede gesprek
  Je komt nog een keer langs, zodat anderen je ook moeilijke vragen kunnen stellen.
 6. Contractvoorstel
  Zijn wij een goede match? Dan doen wij een aanbod dat je niet kunt weigeren. Aan de slag!
  Even een krabbeltje en klaar. Welkom!

Medewerkers aan het woord

Iris

Incassospecialist / Incasso

“Wat het zo leuk maakt om bij coeo te werken, is de energieke sfeer die er heerst.”

Doordat veel collega’s van ongeveer dezelfde leeftijd zijn, kan iedereen goed met elkaar overweg. De oudere collega’s - maar tevens jong van geest - delen weer hun levenservaring met de rest, die er graag van leert. Iedereen staat altijd klaar om te helpen. De goed gevulde werkweek vol nieuwe uitdagingen wordt altijd goed afgesloten met een (online) vrijmibo en maandelijkse games of quizzen. Zo blijf je ook nog eens betrokken in deze coronatijd.

Joris

Oproepkracht Collections / Incasso

“Voor mij als student is coeo een fijne plek om relevante werkervaring op te doen en vooral op een flexibele basis, in de avonduren om mijn studie te bekostigen.”

Aan het begin van mijn studie Rechtsgeleerdheid ben ik bij coeo begonnen als oproepkracht. Dat is inmiddels vier jaar geleden en ik werk er nog steeds met veel plezier. Het contact met klanten verloopt soepel en vriendelijk en op de werkvloer is het eveneens gezellig. Onder de werknemers van coeo is veel variatie te vinden qua leeftijd, achtergronden en opleidingen. Het uitzicht op kantoor is daarbij natuurlijk een groot pluspunt.

Ingrid

Financieel Medewerker

“Toen ik het afgelopen jaar begon met werken bij coeo kwam ik meteen in een warm bad terecht.”

Iedereen heet je van harte welkom en behandelt je vervolgens alsof je er al jaren bij hoort. Vanaf dag één heb ik echt het gevoel dat ik hier op mijn plek zit. Er heerst geen voelbare hiërarchie, iedereen is evenveel waard. Mijn collega’s zijn heel behulpzaam en geven je echt het vertrouwen dat je het kan. Bij coeo staan ze er altijd voor open om je iets nieuws te leren. Door middel van eigen projecten krijg jij je eigen verantwoordelijkheden. Dat maakt het elke keer weer leuk en uitdagend. Elke dag ga ik fluitend naar mijn werk, en voel me ook echt trots dat ik hier een onderdeel van mag zijn.

Martijn

Financieel Medewerker

“1 Team, 1 Taak.”

Na het afronden van mijn studie ben ik gestart als administratief medewerker bij coeo. In deze functie was ik de rechterhand van de finance manager. In de 6,5 jaren die volgde ben ik klaargestoomd en ben ik doorgegroeid als financieel administratief medewerker en vervolgens eindverantwoordelijke werd voor de operationele planning en debiteurenbeheer. Company-breed gezien heeft iedere medewerker een waardevol aandeel in het resultaat. Wat wil zeggen dat je het met zijn alle doet: 1 team 1 taak!

Merel

Online Marketeer

“coeo is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor coeo tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.”

coeo heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe coeo website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij coeo.

Lucienne

Product Owner, IT

“Werken bij coeo bracht mij een grote hoeveelheid hands-on praktijkervaring. ”

Je krijgt de kans om aan veel projecten te werken en ook je eigen project te starten. Ik begon mijn carrière bij coeo en het heeft me veel ervaring en kennis opgeleverd op IT-gebied. coeo daagt je positief uit in je persoonlijke groei en werkwijze. Natuurlijk is het hebben van vrolijke, vriendelijke en gemotiveerde medewerkers de kers op de taart.

Tara

Casemanager Juridische Incasso

“coeo biedt mij een plaats om de kennis die ik opdoe tijdens mijn studie in de praktijk te brengen en daarnaast waardevolle connecties en vriendschappen op te doen.”

Ik ben 2 jaar geleden bij coeo begonnen als stagiaire. Ik voelde mij direct welkom door de informele werksfeer en de onderlinge gezelligheid tussen collega's. Als stagiair heb ik meegedraaid en werd ik behandeld als een volwaardige werkkracht.

Jelle

Stagiair Marketing & Communicatie

“Bij coeo leerde ik dingen die ik nooit uit mijn studieboeken zou hebben geleerd. Na vijf maanden als stagiair Marketing & Communicatie had ik mijn kennis over het vakgebied verder uitgebreid dan in de drie studiejaren ervoor.”

Tijdens mijn stageperiode werd ik betrokken bij grote projecten en processen, maar heb ik ook de vrijheid om mijn eigen weg te vinden ervaren. Ik kreeg meer dan genoeg ruimte om mijn eigen onderzoeken en ideeën uit te voeren. Ik heb hierdoor ontzettend veel geleerd op het gebied van marketing. Bij coeo heb ik mijn passie gevonden en ontdekt waar ik mij verder in wil ontwikkelen.

Deze vacature is verlopen!

Helaas is deze vacature verlopen. Bekijk hier de openstaande vacatures.