Product Owner

In de functie van Product Owner ben je verantwoordelijk voor het opleveren van producten, modules, functionaliteiten en services van het credit management systeem van coeo genaamd APP.

 • Per direct
 • 32-40 uur
 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • IT
 • € 4.300 - € 5.500

Wat ga jij doen?

Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en vertalen van alle requirements die we ontvangen van business, klanten en partners. In dagelijkse scrumsessies stuur je het developerteam aan en beoordeel je de businesswensen op compleetheid. Je geeft feedback waar nodig zodat er voldoende input is om de wensen te vertalen naar technische specificaties. De businesswensen verzamel je o.a. intern van de Business & Process Analyst en je vertaalt deze naar technische taken.

Je bent het aanspreekpunt bij storingen in APP en draagt zorg voor een snelle oplossing. Als Product Owner biedt je de nodige ondersteuning bij complexe projecten, waarbij je het nodige contact met leveranciers, partners en klanten op je neemt. Daarnaast:

 • Ben je op de hoogte van de ontwikkelingen op de markt en suggereer je eventuele verbeteringen richting stakeholders;
 • Je weet prioriteiten te stellen in de backlog, in samenwerking met het team;
 • Je registreert incidenten en gaat snel aan de slag met oplossingen;
 • Is het uitzetten van en meewerken aan testen en documenteren van de requirements voor jou bekend;
 • Je doet er alles aan om de pakketten van coeo zo mooi, snel en efficiënt mogelijk te laten werken met de focus op zaakgerichtheid en procesautomatisering.

Wat breng jij mee?

Jij hebt een passie voor het slimmer maken van processen met technologie en intelligence en bent zeer gedreven om samen met ons de volgende stappen binnen coeo te maken. Complexe formules, query’s, API-specs en codes zorgen niet voor verwarring, maar eerder voor enthousiasme en nieuwsgierigheid naar een efficiënte oplossing. Je weet de weg in database en hebt kennis van query’s, je weet hoe API’s werken en hoe je deze benadert en test. Je kunt snel schakelen, denkt vanuit de klant en gebruikers en bent een ideale gesprekspartner voor zowel de stakeholders, de IT Director en het gehele Management Team. Je zet Scrum en Agile in waar dat functioneel is en je managet de projecten van IT.

Je bent proactief en altijd op zoek naar een verbetering in systemen. Je vindt het leuk om je mening te geven en informatie uit te vragen bij de stakeholders. Vanuit alle meningen en je eigen meningen sta jij sterk om een prioriteiten lijst te kunnen maken en ook te communiceren zodat iedereen het gevoel heeft gehoord te worden. Daarnaast ben je open en transparant.

Daarbij beschik jij over:

 • Een afgeronde opleiding op HBO-niveau, zoals Business IT & Management, Technische Informatica of Computer Science is een pré;
 • Je hebt ervaring als Product Owner, ervaring in de financiële wereld is een pré. ;
 • Je hebt ervaring met klant-implementaties – integraties- en data-analyses zijn jouw ding;
 • Je bent bijzonder analytisch;
 • Ervaring met databases, (micro)services en testtooling s een pré;
 • Je kunt zowel met Nederlands als Engels goed uit de voeten;
 • Je hebt een zelf startend vermogen en proactief en altijd op zoek naar verbeteringen in systemen;
 • Je bent innovatief en hebt een ‘can-do’ mentaliteit;
 • Je hebt geen hoogtevrees vanaf de 34e verdieping vanaf De Rotterdam;
 • Je bent in staat een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wat bieden wij jou?

 • Een baan bij één van de snelst groeiende fintech bedrijven van Nederland;
 • Gedeeltelijk thuis te werken;
 • Salaris is afhankelijk van ervaring;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Laptop van de zaak;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis;
 • 24/7 toegang tot online trainingen en cursussen via GoodHabitz om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Een dynamisch omgeving met uitdagende projecten;
 • Een open en informele cultuur, gezellige bedrijfsuitjes en vrijmibo’s.

Enthousiast geworden?

Kun jij jezelf vinden in de deze vacature? Reageer dan nu met je CV en motivatie via de “solliciteer” button of stuur jouw sollicitatie (motivatie en CV) per e-mail aan de afdeling HR: [email protected]. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Veerle Bierens, HR Business Partner.

Solliciteer nu!

Vragen over deze vacature of over werken bij coeo? Stuur een e-mail naar onze HR Business Partner Veerle Bierens of bel ons gerust.

Enthousiast geworden?

Solliciteer nu!

 • Per direct
 • 32-40 uur
 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • IT
 • € 4.300 - € 5.500

Werken bij coeo | Janrein van IT

Sollicitatieproces

 1. Stuur ons jouw CV en motivatie
 2. Wat leuk dat je solliciteert!
  We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 3. Telefonisch interview
  Onze recruiter Veerle Bierens belt je op om alvast kennis te maken. Hieruit volgt eventueel een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek op kantoor of, in deze tijden, online.
 4. Eerste gesprek
  Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar een beetje kennen en stellen we je allemaal moeilijke vragen.
 5. Tweede gesprek
  Wij zien elkaar nog een keer (online), zodat anderen je ook moeilijke vragen kunnen stellen. Hierbij leggen wij jou eventueel een voorbeeldsituatie voor, waar je ter plekke de tijd voor krijgt om het uit te werken.
 6. Contractvoorstel
  Zijn wij een goede match? Dan doen wij een aanbod dat je niet kunt weigeren. Aan de slag! Even een krabbeltje en klaar. Welkom!

Medewerkers aan het woord

Iris

Incassospecialist / Incasso

“Wat het zo leuk maakt om bij coeo te werken, is de energieke sfeer die er heerst.”

Doordat veel collega’s van ongeveer dezelfde leeftijd zijn, kan iedereen goed met elkaar overweg. De oudere collega’s - maar tevens jong van geest - delen weer hun levenservaring met de rest, die er graag van leert. Iedereen staat altijd klaar om te helpen. De goed gevulde werkweek vol nieuwe uitdagingen wordt altijd goed afgesloten met een (online) vrijmibo en maandelijkse games of quizzen. Zo blijf je ook nog eens betrokken in deze coronatijd.

Joris

Oproepkracht Collections / Incasso

“Voor mij als student is coeo een fijne plek om relevante werkervaring op te doen en vooral op een flexibele basis, in de avonduren om mijn studie te bekostigen.”

Aan het begin van mijn studie Rechtsgeleerdheid ben ik bij coeo begonnen als oproepkracht. Dat is inmiddels vier jaar geleden en ik werk er nog steeds met veel plezier. Het contact met klanten verloopt soepel en vriendelijk en op de werkvloer is het eveneens gezellig. Onder de werknemers van coeo is veel variatie te vinden qua leeftijd, achtergronden en opleidingen. Het uitzicht op kantoor is daarbij natuurlijk een groot pluspunt.

Ingrid

Financieel Medewerker

“Toen ik het afgelopen jaar begon met werken bij coeo kwam ik meteen in een warm bad terecht.”

Iedereen heet je van harte welkom en behandelt je vervolgens alsof je er al jaren bij hoort. Vanaf dag één heb ik echt het gevoel dat ik hier op mijn plek zit. Er heerst geen voelbare hiërarchie, iedereen is evenveel waard. Mijn collega’s zijn heel behulpzaam en geven je echt het vertrouwen dat je het kan. Bij coeo staan ze er altijd voor open om je iets nieuws te leren. Door middel van eigen projecten krijg jij je eigen verantwoordelijkheden. Dat maakt het elke keer weer leuk en uitdagend. Elke dag ga ik fluitend naar mijn werk, en voel me ook echt trots dat ik hier een onderdeel van mag zijn.

Martijn

Financieel Medewerker

“1 Team, 1 Taak.”

Na het afronden van mijn studie ben ik gestart als administratief medewerker bij coeo. In deze functie was ik de rechterhand van de finance manager. In de 6,5 jaren die volgde ben ik klaargestoomd en ben ik doorgegroeid als financieel administratief medewerker en vervolgens eindverantwoordelijke werd voor de operationele planning en debiteurenbeheer. Company-breed gezien heeft iedere medewerker een waardevol aandeel in het resultaat. Wat wil zeggen dat je het met zijn alle doet: 1 team 1 taak!

Merel

Online Marketeer

“coeo is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor coeo tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.”

coeo heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe coeo website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij coeo.

Lucienne

Product Owner, IT

“Werken bij coeo bracht mij een grote hoeveelheid hands-on praktijkervaring. ”

Je krijgt de kans om aan veel projecten te werken en ook je eigen project te starten. Ik begon mijn carrière bij coeo en het heeft me veel ervaring en kennis opgeleverd op IT-gebied. coeo daagt je positief uit in je persoonlijke groei en werkwijze. Natuurlijk is het hebben van vrolijke, vriendelijke en gemotiveerde medewerkers de kers op de taart.

Tara

Casemanager Juridische Incasso

“coeo biedt mij een plaats om de kennis die ik opdoe tijdens mijn studie in de praktijk te brengen en daarnaast waardevolle connecties en vriendschappen op te doen.”

Ik ben 2 jaar geleden bij coeo begonnen als stagiaire. Ik voelde mij direct welkom door de informele werksfeer en de onderlinge gezelligheid tussen collega's. Als stagiair heb ik meegedraaid en werd ik behandeld als een volwaardige werkkracht.

Anne

Casemanager Collections

“Bij coeo wordt iedere medewerker als gelijkwaardig behandeld.”

Zonder ervaring in en kennis over de incassowereld mocht ik aan de slag bij coeo, waarin in binnen twee jaar doorgegroeid ben tot een functie waar ik mij goed bij voel. coeo luistert naar jouw eigen visie op jouw loopbaan om jouw uiteindelijke doel te bereiken. Dit gaat gepaard met geweldige collega’s die iedere dag voor je klaarstaan op kantoor of online. Hechte vriendschappen worden gesloten en getest bij de pingpongtafel of andere spelletjes bij de VrijMiBo. Dus, zeker een aanrader als (fulltime) student om aan te pakken en tegelijkertijd te genieten van gezelligheid.

Deze vacature is verlopen!

Helaas is deze vacature verlopen. Bekijk hier de openstaande vacatures.