Recruiter

Jij hebt een neus voor nieuw talent. Als geen ander weet jij wat er nodig is om de juiste kandidaten te werven voor zowel de functie als voor ons bedrijf. Als Recruiter bij CIB houd jij je bezig met het proces van vacature tot en met de indiensttreding. 

 • Per direct
 • 32 uur
 • HBO werk- en denkniveau
 • HR

Wat ga jij doen?

Als Recruiter ondersteun jij de afdeling HR. Wat jij het liefst wilt weten, is natuurlijk het werk dat jij gaat doen. Wij bieden alvast een voorproefje op een gemiddelde werkdag bij CIB als Recruiter. 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint je dag met een heerlijke verse kop Man-met-bril-koffie, terwijl je vanuit de 34e verdieping neerkijkt op de skyline van Rotterdam. Voordat je richting je werkplek loopt, word je al begroet door collega’s van verschillende afdelingen – want ja, iedereen kent elkaar bij CIB.

Eenmaal achter je computer, kijk je nog even om je heen en hoor je hoe jouw collega’s de highlights van hun weekend met elkaar delen. Vervolgens start jij met het opschonen van de sollicitatiemailbox. Yes! Er zijn aardig wat sollicitaties binnengekomen. Jij checkt de binnengekomen cv’s en motivatiebrieven en weet de juiste kandidaten eruit te halen. Met hen plan je een telefonische screening en maak je afspraken voor een kennismakingsgesprek samen met de juiste teamleider.

Voor je het weet is het tijd om te lunchen. Dat doe je in de gezamenlijke skybar. Nog even een potje Mario Karten met die (iets te) fanatieke directielid en je kunt er weer tegenaan

Na de middag ga je verder aan de slag met de werving en selectie. Voor een functie ga je gericht op zoek naar kandidaten, op verschillende wervingskanalen. Hiervoor benader je potentiële kandidaten persoonlijk. Vervolgens ga je nog aan de slag met indiensttredingen, er zijn aardig wat nieuwe medewerkers aangenomen deze week. 

Het is inmiddels alweer 17.00 geweest, de tijd is voorbij gevlogen. Je rondt nog even af waar je mee bezig was en de dag zit er weer op!

Jouw team

Samen met de HR Officer Veerle vorm jij het Human Resource team van CIB. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s van andere afdelingen. Een super gemotiveerd team van young professionals die houden van hard werken, maar ook zo nu en dan een gezellige borrel op de vrijdagmiddag, een potje Mario Kart of tafeltennis. 

Wat breng jij mee?

 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent 32 uur per week beschikbaar;
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Je bent goed in plannen en organiseren;
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent nauwkeurig;
 • Je bent woonachtig in de omgeving Rotterdam;
 • Je bent in staat een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen overleggen;
 • Niet bang om vanuit de 34e verdieping naar de skyline van Rotterdam te kijken.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie bij één van de snelst groeiende fin-tech bedrijven van Nederland
 • Een leuk salaris op basis van ervaring en opleiding;
 • Een toplocatie met uitzicht over Rotterdam;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
 • Een dynamisch en pragmatisch werkveld, welke bol staat van veranderingen;
 • Een energieke, betrokken en ambitieuze werksfeer waar het motto geldt: “Work hard, Play Mario Kart”;
 • Een platte organisatie, met een open en informele cultuur, gezellige bedrijfsuitjes en vrijmibo’s.

Bijzonderheden: Het opvragen van referenties is een vast onderdeel van onze selectieprocedure. Bij indiensttreding is het overhandigen van een VOG verplicht.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Enthousiast geworden?

Kan jij jezelf vinden in de deze vacature? Reageer dan nu met je CV en motivatie via de “solliciteer” button of stuur jouw sollicitatie (motivatie en CV) per e-mail aan de afdeling HR: [email protected]. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Veerle Bierens, HR Officer.

Solliciteer nu!

Vragen over deze vacature of over werken bij Centraal Invorderings Bureau? Stuur een e-mail naar onze HR officer Veerle Bierens of bel ons gerust.

Enthousiast geworden?

Solliciteer nu!

 • Per direct
 • 32 uur
 • HBO werk- en denkniveau
 • HR

Sollicitatieproces

 1. Stuur ons jouw CV en motivatie
 2. Wat leuk dat je solliciteert!
  We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 3. Telefonisch interview
  Onze HR Officer Veerle Bierens belt je op om alvast kennis te maken. Hieruit volgt eventueel een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek op kantoor of, in deze tijden, online.
 4. Kennismakingsgesprek
  Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar een beetje kennen en stellen we je allemaal moeilijke vragen. Hierbij leggen wij jou eventueel een voorbeeldsituatie voor, waar je ter plekke de tijd voor krijgt om het uit te werken.
 5. Contractvoorstel
  Zijn wij een goede match? Dan doen wij een aanbod dat je niet kunt weigeren. Aan de slag!Even een krabbeltje en klaar. Welkom!

Medewerkers aan het woord

Iris

Casemanager Collections / Incasso

“Wat het zo leuk maakt om bij CIB te werken, is de energieke sfeer die er heerst.”

Doordat veel collega’s van ongeveer dezelfde leeftijd zijn, kan iedereen goed met elkaar overweg. De oudere collega’s - maar tevens jong van geest - delen weer hun levenservaring met de rest, die er graag van leert. Iedereen staat altijd klaar om te helpen. De goed gevulde werkweek vol nieuwe uitdagingen wordt altijd goed afgesloten met een (online) vrijmibo en maandelijkse games of quizzen. Zo blijf je ook nog eens betrokken in deze coronatijd.

Joris

Oproepkracht Collections / Incasso

“Voor mij als student is CIB een fijne plek om relevante werkervaring op te doen en vooral op een flexibele basis, in de avonduren om mijn studie te bekostigen.”

Aan het begin van mijn studie Rechtsgeleerdheid ben ik bij CIB begonnen als oproepkracht. Dat is inmiddels vier jaar geleden en ik werk er nog steeds met veel plezier. Het contact met klanten verloopt soepel en vriendelijk en op de werkvloer is het eveneens gezellig. Onder de werknemers van CIB is veel variatie te vinden qua leeftijd, achtergronden en opleidingen. Het uitzicht op kantoor is daarbij natuurlijk een groot pluspunt.

Ingrid

Financieel Medewerker

“Toen ik het afgelopen jaar begon met werken bij CIB kwam ik meteen in een warm bad terecht.”

Iedereen heet je van harte welkom en behandelt je vervolgens alsof je er al jaren bij hoort. Vanaf dag één heb ik echt het gevoel dat ik hier op mijn plek zit. Er heerst geen voelbare hiërarchie, iedereen is evenveel waard. Mijn collega’s zijn heel behulpzaam en geven je echt het vertrouwen dat je het kan. Bij CIB staan ze er altijd voor open om je iets nieuws te leren. Door middel van eigen projecten krijg jij je eigen verantwoordelijkheden. Dat maakt het elke keer weer leuk en uitdagend. Elke dag ga ik fluitend naar mijn werk, en voel me ook echt trots dat ik hier een onderdeel van mag zijn.

Martijn

Financieel Medewerker

“1 Team, 1 Taak.”

Na het afronden van mijn studie ben ik gestart als administratief medewerker bij CIB. In deze functie was ik de rechterhand van de finance manager. In de 6,5 jaren die volgde ben ik klaargestoomd en ben ik doorgegroeid als financieel administratief medewerker en vervolgens eindverantwoordelijke werd voor de operationele planning en debiteurenbeheer. Company-breed gezien heeft iedere medewerker een waardevol aandeel in het resultaat. Wat wil zeggen dat je het met zijn alle doet: 1 team 1 taak!

Merel

Online Marketeer

“CIB is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor CIB tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.”

CIB heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe CIB website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij CIB.

Lucienne

Product Owner, IT

“Werken bij CIB bracht mij een grote hoeveelheid hands-on praktijkervaring. ”

Je krijgt de kans om aan veel projecten te werken en ook je eigen project te starten. Ik begon mijn carrière bij CIB en het heeft me veel ervaring en kennis opgeleverd op IT-gebied. CIB daagt je positief uit in je persoonlijke groei en werkwijze. Natuurlijk is het hebben van vrolijke, vriendelijke en gemotiveerde medewerkers de kers op de taart.

Tara

Casemanager Juridische Incasso

“CIB biedt mij een plaats om de kennis die ik opdoe tijdens mijn studie in de praktijk te brengen en daarnaast waardevolle connecties en vriendschappen op te doen.”

Ik ben 2 jaar geleden bij het CIB begonnen als stagiaire. Ik voelde mij direct welkom door de informele werksfeer en de onderlinge gezelligheid tussen collega's. Als stagiair heb ik meegedraaid en werd ik behandeld als een volwaardige werkkracht.

Deze vacature is verlopen!

Helaas is deze vacature verlopen. Bekijk hier de openstaande vacatures.