Debiteurenbeheer

Bij debiteurenbeheer houdt u zich bezig met de activiteiten die benodigd zijn voor een tijdige betaling van uw openstaande facturen. coeo kan u hierin vakkundig bijstaan.

Zij gingen u voor

Het uitvoeren van een goed incassotraject valt of staat met de juiste voorbereiding.

Het ondersteunen van onze opdrachtgevers gedurende hun eigen debiteurenproces is daarom een belangrijke activiteit van ons als incassopartner.

Wij kijken naar hoe uw huidige processen zijn ingericht en waar de mogelijke risico’s schuilen. Op basis hiervan ontvangt u vanuit coeo inhoudelijke feedback om er voor te zorgen dat uw klanten zich zoveel mogelijk houden aan uw betalingsvoorwaarden.

Ook helpen wij u bij het opstellen of versturen van betalingsherinneringen naar uw klant op een klantvriendelijke en wettelijk correcte wijze. Hiermee voorkomt u dat achterstallige facturen toch ter incasso moeten worden aangeboden.

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met één van onze specialisten op het gebied van credit management.

Kredietrapporten

Er schuilt altijd een risico bij het aangaan van een nieuwe zakelijke relatie, ongeacht of dit een onderneming of een particulier is. Met de online kredietrapporten vanuit coeo krijgt u inzicht in de financiële situatie van uw klant aangevuld met een kredietscore.

Masterclass

Het voeren van een effectief, op rendement gericht incassogesprek - waarbij de relatie met uw klant behouden blijft - is niet altijd eenvoudig. Tijdens de masterclass ‘Telefonisch Incasseren’ helpen wij u de juiste technieken in praktijk te brengen.

Voorbeeldbrieven

Debiteurenbeheer is een essentieel onderdeel van uw bedrijfsvoering. U wilt tenslotte betaald worden voor hetgeen dat u heeft geleverd. Een effectieve, correcte en efficiënte opvolging is dan ook erg belangrijk. U houdt op deze manier meer tijd over voor uw core business.

Bereken het zelf met onze incassocalculator

Bepaal met de incasso calculator of en hoeveel incassokosten maximaal in rekening mag worden gebracht.

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44