Wegens een technische storing is het momenteel niet mogelijk om via "Mijn coeo" een bezwaar in te dienen. U kunt uw bezwaar indienen via [email protected] onder vermelding van uw dossiernummer. Onze excuses voor het ongemak | Maandag 19 mei 2024 zijn wij gesloten wegens Pinksteren.

Gevolgen van niet betalen

Indien u geen gehoor geeft aan een bericht van coeo, kan niet betalen vervelende gevolgen hebben voor u als particulier of bedrijf.

Geeft u geen gehoor?

Uw crediteur kan in dit geval coeo inschakelen om een gerechtelijke procedure op te starten. Wij willen dit graag voorkomen en het zo prettig mogelijk met u proberen op te lossen. Neem daarom, ook als u niet kunt betalen, altijd contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing.

Kunt u niet alles in één keer betalen?

Het kan gebeuren dat u niet het gehele openstaande bedrag in één keer kunt betalen. Als dat het geval is, kunt u een betalingsregeling aanvragen die uiteraard past binnen uw budget en onze voorwaarden.

Kunt u niet betalen?

Heeft u meerdere schulden en kunt u deze zelf niet meer oplossen? Neem dan gerust contact op met ons kantoor. Onze medewerkers kunnen u vertellen wat u in dat geval het beste kunt doen en met welke instanties u het beste contact kunt opnemen. Wij helpen u graag.

De openstaande hoofdsom klopt niet

Bent u het oneens met de ontvangen aanmaning? Heeft u hier gegronde redenen voor en wilt u bezwaar maken? Dit kan uitsluitend schriftelijk middels het bezwaarmakingsformulier. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op reageren.

Heeft u problematische schulden?

Heeft u geen overzicht meer in uw financiën en denkt u dat u er zelf niet meer uit komt? Wij helpen u graag op weg en bieden een luisterend oor indien u dat nodig heeft. Op onze website vindt u meer informatie over problematische schulden.

Vragen?

Heeft u vragen over de verstuurde aanmaning of onze algemene dienstverlening? Deze worden snel, vakkundig en inhoudelijk beantwoord door onze klantenservice. U kunt contact met ons opnemen via Mijn coeo, per telefoon of per e-mail. De meest voorkomende vragen treft u tevens op onze website.