Let op!

Oplichters hebben zich op maandag 12 september en dinsdag 13 september 2022 voorgedaan als ons kantoor door een e-mail te sturen met de naam Centraal Invorderings Bureau (CIB Incasso). De oplichters verzoeken u om een schuld te betalen. Neem contact met ons op via [email protected] indien u een email die u ontvangen heeft niet vertrouwt.

> Lees meer over deze phishing-aanval <

010 - 414 54 44 / [email protected]

Over ons

coeo Incasso ondersteunt bedrijven bij het uitvoeren van hun debiteurenbeheer en het incasseren van openstaande facturen middels een klantvriendelijk incassotraject. Wilt u meer weten over coeo Incasso en onze dienstverlening?

Wie is coeo Incasso?

coeo Incasso is een incasso-organisatie met haar hoofdkantoor in Rotterdam. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven en organisaties in zowel Nederland als daarbuiten. Heeft u van coeo Incasso een bericht ontvangen of bent u door ons gebeld? Dan is de kans groot dat u één of meerdere facturen van onze opdrachtgever(s) niet heeft betaald.

Meer informatie

Incasso Keurmerk

coeo Incasso is lid van de Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen (NVI). De NVI is de brancheorganisatie van en voor incassobureaus. Als lid dienen wij ons te houden aan de richtlijnen van het Incasso Keurmerk. Hierin staat wat kan, wat mag en wat moet bij het uitvoeren van incassoactiviteiten. Meer weten over wat dit keurmerk voor u betekent?

Meer informatie