Let op!

Oplichters hebben zich op maandag 12 september en dinsdag 13 september 2022 voorgedaan als ons kantoor door een e-mail te sturen met de naam Centraal Invorderings Bureau (CIB Incasso). De oplichters verzoeken u om een schuld te betalen. Neem contact met ons op via [email protected] indien u een email die u ontvangen heeft niet vertrouwt.

> Lees meer over deze phishing-aanval <

010 - 414 54 44 / [email protected]

Neem contact op

Wilt u ons spreken? Maak dan hieronder uw keuze.

Klantenservice

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Op onze website vindt u onze contactgegevens. Ook kunt u aangeven dat u door een van onze collega’s wilt worden teruggebeld. Onze klantenservice neemt binnen enkele werkdagen contact met u op.

Mijn coeo

Als u een aanmaning van ons heeft ontvangen en u wilt betalen, een betalingsregeling treffen of bezwaar maken, dan kunt u terecht op Mijn coeo. In deze online omgeving kunt u ook: uw dossier bekijken, het openstaande saldo bekijken, uw gegevens controleren of een vraag stellen over uw dossier.

Klachten en tips

Bij coeo doen wij ons uiterste best om onze opdrachtgevers en hun klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u onlangs contact met ons gehad en heeft u een tip of klacht over onze werkwijze? Wij stellen het op prijs als u ons dat laat weten. Dit helpt ons onze dienstverlening te verbeteren.

Werken bij coeo Incasso

Op zoek naar een baan of stage bij één van de snelst groeiende fin-tech bedrijven van Nederland? Werken bij coeo Incasso betekent werken in een dynamisch en pragmatisch werkveld, welke bol staat van veranderingen.