Incassobureau Bergen op Zoom

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een van de oudste steden van Nederland en bestaat al meer dan 800 jaar. De leeftijd van de stad is goed te merken in de binnenstad. Zo zijn er vele horecagelegenheden die gebruik maken van de oude straten, pleinen en smalle straatjes. Ook beschikt het compacte centrum van Bergen op Zoom over een interessant winkelaanbod. Tijdens het winkelen proef je veel van de cultuur. De vele monumenten tonen het rijke verleden van de stad en Nederland. Zo staan er zelfs 200 monumenten op de rijksmonumentenlijst. Ook op economisch gebied heeft de stad veel te bieden.

Handelscultuur en innovatie

Al vanaf het begin kenmerkt Bergen op Zoom zich als handelsstad. Niet alleen de handelscultuur speelt een grote rol in het bedrijfsleven van Bergen op Zoom, maar ook het innovatieve ondernemersklimaat. Er is een nauwe samenwerking tussen Bergen op Zoom en haar ondernemers. Zo investeren beide partijen in de bereikbaarheid van de stad, maar ook in bedrijventerreinen, de binnenstad, veiligheid en innovatie. Ook business staat centraal tussen de gemeente en de ondernemers. Er is bijvoorbeeld een goede samenwerking met Economische Zaken van de gemeente, wat de doelstellingen van de ondernemers bevordert.

Incassobureau Bergen op Zoom

Het is belangrijk dat facturen op tijd worden betaald. Vaak is het geld weer nodig voor een andere investering. Helaas zijn er altijd klanten die het betalen van facturen blijven uitstellen. De administratie kost u al genoeg tijd en voor het achter de broek zitten van niet-betalende klanten ontbreekt vaak tijd en energie. Dit betekent niet dat het minder belangrijk is. Incassobureau Bergen op Zoom kan deze taken van uw bedrijf overnemen. Onze aanpak is erg effectief en levert veel betaalde facturen op. Dit doen wij op basis van ‘no cure, no pay’, zodat u niet met kosten zit als het niet lukt om de betaling binnen te krijgen.

U kunt snel en eenvoudig al uw zaken online invoeren bij Incassobureau Bergen op Zoom. Wenst u liever wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Weten wat coeo Bergen op Zoom voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44