Incassobureau Alphen aan de Rijn

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management

Alphen aan den Rijn staat bekend in de zakelijke wereld om een van de grootste distributiecentra van Nederland. Onder andere de distributiecentra van supermarktketen Hoogvliet, Zeeman, Technische Unie, Trovit, L’Oreál en supermarktketen Dirk van den Broek zitten in Alphen aan den Rijn. Dat maakt Alphen een grote speler op de financiële markt.

 

Ondernemersplein

De gemeente Alphen aan den Rijn staat dus ook erg open voor grote speler op de markt. Ondernemen in Alphen is aangenaam doordat de gemeente veel regelingen en plekken heeft voor ondernemers, klein en groot. De gemeente stelt bijvoorbeeld subsidies beschikbaar, maar ook een inloopspreekuur voor kleine ondernemers. Door het oprichten van het ondernemersplein, komen klant en leverancier steeds gemakkelijker en sneller bij elkaar. DivA, de inspiratie van Alphen, zijn initiatieven die bijdragen aan onder andere een economische toekomst in Alphen. Via dit platform kunnen ondernemers en inwoners elkaar vinden in duurzame initiatieven die uiteindelijk op economisch, maatschappelijk en sociaal gebied Alphen zullen ontwikkelen.

 

Incassobureau Alphen aan den Rijn

Alpen aan den Rijn kent dus veel grote bedrijven die constant bezig zijn om te ontwikkelen. Maar hoe groter een speler, hoe groter de kans op niet-betalende klanten. Ons incassobureau Alpen aan den Rijn helpt u graag verder. Wij zijn niet alleen actief binnen de regio, maar ook in het buitenland. Internationale incasso is voor incassobureau Alphen aan den Rijn geen probleem. coeo werkt niet alleen op ‘no cure, no pay’ basis binnen Nederland, maar ook over de grens. Zo kunt u met een gerust hart ondernemen.

Weten wat coeo Alphen aan de Rijn voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44