Uitdager in de incassomarkt

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Amersfoort

In de afgelopen jaren heeft Amersfoort zich ontwikkeld van underdog van de provincie Utrecht, tot aan de grootste groeistad van de provincie Utrecht. Door deze groei is Amersfoort een grote en belangrijke regiofunctie als het gaat om economische ontwikkeling. Amersfoort is het thuis van grote bedrijven als verzekeringsmaatschappij De Amersfoortse en heeft een militaire basis. Bovendien biedt het een huis aan veel grote stichtingen en verenigingen als het Diabetesfonds, SP en CU.

Bedrijvigheid

Behalve dat, kent Amersfoort ook een aantal verenigingen die het opnemen voor ondernemers en bedrijven. Zo is er bijvoorbeeld het VAB, de Vereniging Amersfoortse bedrijven. Deze vereniging is opgericht om de belangen van bedrijven in Amersfoort te behartigen. Leden werken samen aan een betere sociale en economische positie binnen Amersfoort. De leden zijn voornamelijk grotere bedrijven of juist bedrijven die allemaal op hetzelfde terrein gevestigd zijn. De vereniging zet zich in om de communicatie met bedrijven naar de gemeente te versoepelen en om de belangen dusdanig te behartigen in het belang van de ondernemers.

Incassobureau Amersfoort

Deze verenigingen zijn prettig om je eigen positie te versterken, maar kunnen niets doen op het moment dat een klant niet betaalt. Als een factuur niet betaald wordt, moet een ondernemer daar achteraan. Het kost veel tijd en geld om zelf herinneringen te sturen, zeker als dat geen resultaat oplevert. Incassobureau Amersfoort, coeo, biedt de uitkomst. Wij werken op een ‘no cure, no pay’ basis en nemen uw incasso Amersfoort voor u uit handen. Dat schept helderheid voor de klant. Zo zorgen wij voor het contact met de niet-betalende klant en pas zodra de factuur dan toch betaald is hoort u weer van ons. Met een percentage van 89% boeken wij hoge resultaten

Weten wat coeo Amersfoort voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44