Incassobureau Amsterdam

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Amsterdam

De hoofdstad van Nederland en meteen ook de grootste stad van Nederland. Een cultureel bruisende stad met ieder jaar miljoenen toeristen die een kijkje komen nemen in de historische binnenstad of één van de moderne musea. Al deze toeristen leveren een grote werkgelegenheid op en daarmee een grote hoeveelheid ondernemers, niet alleen nationale ondernemers, maar ook buitenlandse bedrijven die zich maar al te graag in de hoofdstad willen vestigen.

Economie

Zo zijn er in 2014 alleen al 139 nieuwe buitenlandse bedrijven die zich in Amsterdam hebben gevestigd. Met die hoeveelheid nieuwe bedrijven in combinatie met Nederlandse bedrijven is er een enorme positieve boost op de economische markt. Zakendoen lijkt ineens heel gemakkelijk en het geld is aanwezig. Maar niet altijd zijn klanten wie ze zeggen dat ze zijn, of hebben ze een verleden dat ze minder betrouwbaar maakt. Dan kunt u een beroep doen op Incassobureau Amsterdam.

Kredietrapport

Door een kredietrapport te laten opstellen, wordt het duidelijk welke klanten en potentieel gevaar zouden kunnen zijn. Uiteraard hoeft dat niet het geval te zijn, maar ons incassobureau Amsterdam kijkt bij het maken van een kredietrapport naar verschillende zaken. Is er bijvoorbeeld al meerdere malen een betalingsachterstand geweest en staat de klant in het netwerk van andere incassobureaus? Dan zou er een risico kunnen hangen aan het zakendoen met deze klant.

Incassobureau Amsterdam neemt al uw zaken van incasso Amsterdam voor u uit handen. Wij behandelen al uw incassodossiers met grote zorg. Klantbehoud is een van onze meest belangrijke uitgangspunten.

Weten wat coeo Amsterdam voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44