Incassobureau Arnhem

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Arnhem

Arnhem, de hoofdstad van de provincie Gelderland, heeft veel te bieden voor iedereen. Grenzend aan de Veluwe en de vele bomen en gezellige parkjes in Arnhem, is deze stad erg groen te noemen. De stad is ook kenmerkend door haar rijke historie. Er zijn veel monumenten te vinden in Arnhem. Zo speelde de slag om Arnhem een grote rol bij Operatie Market Garden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Van deze slag zijn nog veel monumenten en gebouwen van te vinden. Bekende Arnhemse attracties, zoals het Nederlands Openluchtmuseum, het Gelredome en Koninklijke Burgers’ Zoo, trekken jaarlijks miljoenen bezoekers.

Economie

Naast de grote attracties, is Arnhem de achtste stad van Nederland waar een World Trade Centre is gevestigd. Het gebouw bevindt zich nabij het centraal station. Ook zijn er in de stad vijf industrieterreinen te vinden: Overmaat, Het Broek, Kleefse Waard en IJsseloord I en II. OKA is de ondernemersvereniging die de ondernemers vertegenwoordigt. De vereniging is voor alle ondernemers gevestigd in Arnhem. Deze houdt contact met ondernemers en staat sterker voor gezamenlijke belangen tegenover de gemeente.

Incassobureau Arnhem

De vereniging is erg handig voor uw netwerk en stem in de gemeente. Voor problemen binnen uw bedrijf, zoals niet-betalende klanten kan u gebruik maken van ons incassobureau Arnhem. coeo is met onze incasso Arnhem actief in de regio. Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’. Dat betekent dat wij onze factuur pas sturen zodra de klant heeft betaald.  Door onze effectieve en nette werkwijze boeken wij hoge resultaten. Door ons in te schakelen voor uw incasso Arnhem valt er een last van uw schouders. Zo kunt u door onze inzet, uw tijd en geld in andere zaken steken. En met een slagingspercentage van maar liefst 89% zijn is uw incasso Arnhem bij ons in goede handen.

Weten wat coeo Arnhem voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44