Incassobureau Assen

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Assen

De stad Assen, wereldberoemd om haar TT-Circuit, is tevens ook de hoofdstad van de provincie Drenthe. De TT van Assen, het jaarlijkse motorrace-evenement, trekt ieder jaar vele toeristen naar de stad. Rondom de races die traditiegetrouw eind juni plaatsvinden, worden grote evenementen georganiseerd. Het bezoeken van de TT van Assen is zeker de moeite waard en een absolute aanrader voor wie er nog niet geweest is.  Ook biedt het historische centrum genoeg vertier voor een dagje uit. Met een groot horeca en winkelaanbod heeft Assen veel te bieden.

Ondernemen

Ook ondernemen en jong ondernemen wordt erg gestimuleerd in Assen. Zo is er voor jongeren de Jongeren Commerciële Club Assen. Een exclusieve netwerkorganisatie voor ondernemende mensen in Assen en omstreken. Het doel van de club is leren van elkaar, het delen van ervaring en uiteraard het vergroten van uw netwerk. Ook is er voor ondernemers uit Assen een ondernemersfonds. Het Ondernemersfonds Assen zet zich in voor marketingactiviteiten en heeft budgetten beschikbaar voor bijvoorbeeld het bevorderen van de binnenstad. Maar het fonds helpt ook de ondernemers op de bedrijventerreinen en winkelcentra door de stad.

Incassobureau Assen

Er gebeurt dus genoeg in Assen en alles rondom haar ondernemingen. Onze afdeling incasso Assen actief in de omgeving en kan uw bedrijf helpen met lopende klanten. Komt het vaak voor dat uw klanten wachten met het betalen van facturen? Met andere woorden: moet u regelmatig herinneringen en aanmaningen sturen? Dan is het slim om gebruik te maken van incassobureau Assen. Al uw incasso Assen wordt voor u verzorgd door ons kantoor. Onze methode heeft een succespercentage van 89%. U kunt er dus op vertrouwen dat wij er alles aan doen om uw factuur betaald te zien krijgen. Doordat wij op basis van ‘no cure, no pay’ werken, betaalt u alleen voor onze diensten bij een succesvolle aanpak.

Weten wat coeo Assen voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44