Incassobureau Delft

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Delft

De sfeervolle binnenstad van Delft toont de rijke historie van de stad. In de binnenstad zijn dan ook vele horecaondernemingen en winkels te vinden, die sterk bijdragen aan de sfeer en gezelligheid in Delft. De laatste jaren staat Delft niet alleen bekend om haar historie, maar is ook de technische universiteit een grote speler. Door de vele studenten die aan de TU studeren en in Delft gehuisvest zijn, wordt Delft ook wel de studentenstad van Zuid-Holland genoemd. Dit betekent echter niet dat er alleen jongeren te vinden zijn. Delft biedt voor ieder wat wils.

Werkgelegenheid en bedrijven

Omdat er in deze innovatieve stad veel gebeurt op het gebied van studie, is onderwijs belangrijk voor de lokale economie. Maar ook grote bedrijven als DSM en Fox-IT zijn gevestigd in deze kennisstad. Omdat het technische aspect vooraan staat in Delft is de tech sector erg groot. Daarnaast zorgen sectoren als de zorg, het onderwijs en de overheid voor de meeste werkgelegenheid. Veel bedrijven zijn aangesloten bij een netwerk. Er zijn in Delft wel 28 zakelijke netwerken actief, in verschillende sectoren en vakgebieden. Ook heeft Delft een Ondernemersfonds om de economie in Delft te stimuleren.

Incassobureau Delft

De ontwikkelingen die plaatsvinden binnen bedrijven, gaan gepaard met grote financiële investeringen. Als het betalen van facturen uitblijft, is het handig om een incassobureau in te schakelen. Deze tijd kunt u effectiever besteden in uw innovatie. Incassobureau Delft is actief in de regio. Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’. Wij gaan achter de niet-betalende klant(en) aan en halen alles uit de kast om te zorgen dat de facturen alsnog betaald worden.

Bij Incassobureau Delft houden we van persoonlijkheid, we willen u daarom graag leren kennen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Weten wat coeo Delft voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44