Incassobureau Den Bosch

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Den Bosch

Den Bosch is de naam die veelal wordt gebruikt voor ’s-Hertogenbosch, de hoofdstad van Noord-Brabant. Den Bosch de vierde stad van de provincie Brabant en staat het meest bekend om de enorme Sint-Jans kathedraal. Het enorme kerkgebouw in de binnenstad geeft een mooi karakter aan de stad. Den Bosch biedt voor ieder wat wils: een mooi horeca-aanbod, rondvaarten, musea en vele knusse winkelstraten. Den Bosch heeft dus veel te bieden voor de consument, maar ook bekende bedrijven en kleine ondernemers weten hun weg in de stad te vinden.

Bedrijven

Door de sluiting van grote fabrieken als Verkade, Michelin en De Gruyter, is het industriële karakter van Den Bosch sterk veranderd. Door de komst van grote financiële dienstverleners als SNS en Van Lanschot in de stad, is de stad populair in de zakelijke dienstverlening. Ook op bedrijventerrein De Brand zijn diverse bedrijven te vinden. Om met elkaar in contact te blijven, organiseert De Ridder Communicatie diverse netwerkevenementen en een jaarlijkse golfdag. 

Incassobureau Den Bosch

Alhoewel de financiële sector een grote rol speelt in de stad, blijven er toch altijd facturen onbetaald. Om achter de lopende klanten aan te gaan is het raadzaam uw incasso Den Bosch uit handen te geven. coeo heeft daarvoor een speciale afdeling opgericht: ‘Incasso Den Bosch’. We zijn actief in de hele regio. Door onze ‘no cure, no pay’ policy, heeft u geen kosten wanneer de factuur niet wordt betaald. Door de jarenlange ervaring van incassobureau Den Bosch en effectieve aanpak, halen we een succespercentage van 89%. U kunt ervan uitgaan dat we er alles aan doen om dit percentage zo hoog mogelijk houden. Door uw incasso zaken door ons uit te laten voeren, bespaart u bovendien een hoop kostbare tijd.

Weten wat coeo Den Bosch voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44