Incassobureau Doetinchem

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Doetinchem

Een gezellige stad gelegen in de provincie Gelderland, midden in de Achterhoek. Een stad die al ver teruggaat in de geschiedenis. Beschreven onder vele namen zoals Deutekom en Deutekem, vinden we Doetinchem rond het jaar 830 terug in de geschiedenisboeken. In de loop van de jaren is de stad uitgegroeid tot de dichtstbevolkte gemeente in de Achterhoek. De stad wordt ook wel de hoofdstad van de Achterhoek genoemd. Met een winkelcentrum en gezellige winkelstraten vol bekende winkels, heeft de stad veel te bieden. Daarbij is er een wekelijkse markt op dinsdagochtend en zaterdag.

Bedrijven

Het bedrijfsleven van Doetinchem is vooral te vinden in haar rijke uitgaansleven en winkels. Daarbij heeft de stad een Centrum voor Jong Ondernemerschap. Het CVJO biedt een prettige werkomgeving voor startende ondernemers. Hier kunt u tegen een maandelijkse bijdrage gebruik van maken. Ook is hier ruimte om te werken en om te netwerken met andere ondernemers uit de regio. De open werkruimte werkt drempelverlagend om te praten met anderen. Zo deelt u kennis en ervaringen met andere ondernemers. Ook is er ruimte om te sparren over ideeën en problemen.

Incassobureau Doetinchem

Het Centrum voor Jong Ondernemerschap is een mooi initiatief om te starten met uw bedrijf. Maar om het bedrijf bestaand te houden, moeten alle facturen natuurlijk betaald worden. Met Incassobureau Doetinchem zijn openstaande facturen verleden tijd. Dankzij onze ‘no cure, no pay’ strategie, betaalt u pas als de klant heeft betaald. Zonder succesvolle afloop, zit u dus niet met extra kosten. Ons slagingspercentage bij Incassobureau Doetinchem is erg hoog. Een kleine 90% van alles dossiers weten wij te incasseren. 

Wilt u weten wat coeo Doetinchem voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Weten wat coeo Doetinchem voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44