Incassobureau Eindhoven

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Eindhoven

Eindhoven is een van de grootste en bekendste steden van het altijd gezellige Noord-Brabant. Eindhoven kent een levendig uitgaansleven met vele cafés, kroegen en discotheken. Dat de stad veel te bieden heeft blijkt ook uit het sterk groeiende inwonersaantal. Naar verwachting zal het aantal inwoners nog verder stijgen. Ook onder studenten is Eindhoven erg populair. De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), is vaak uitgeroepen tot de beste universiteit van de Benelux. Ook trekt de stad de laatste jaren veel toeristen naar zich toe. Door grote evenementen als GLOW en de Dutch Design Week, maken jaarlijks veel toeristen uit binnen- en buitenland kennis met Eindhoven. Met incassobureau Eindhoven richten wij ons specifiek op deze mooie stad.

Economie

Voor de Tweede Wereldoorlog kende Eindhoven veel industrie, zoals de fabricage van lucifers en sigaren en de textielindustrie. Ook door de opkomst van multinational Philips was er veel arbeid in de stad. De laatste jaren moet de economie van Eindhoven het vooral hebben van de kennis. Technologie en innovatie vormen een rode draad door de stad. Samen met het grote winkelgebied zorgen ze voor de meeste werkgelegenheid. Hiervoor zijn ook vele winkeliers- en bedrijvenverenigingen in het leven geroepen om elkaar te helpen en om te netwerken. Incassobureau Eindhoven staat deze ondernemers graag bij en ontzorgt hen op het gebied van incassozaken.

Incassobureau Eindhoven

Met de vele verenigingen, staat u samen sterker als bedrijf in Eindhoven. Dit gaat dan vaak om de gezamenlijke belangen zoals parkeren, nieuwbouw en dergelijke. Om uw bedrijf financieel te helpen bent u op uzelf aangewezen. Het is daarom verstandig om incassobureau Eindhoven in te schakelen. Wat betreft lopende klanten en niet-betalende klanten hebben wij bij coeo onze eigen afdeling incasso Eindhoven. We kunnen uw helpen met het sturen van aanmaningen en al uw incasso’s in Eindhoven uit handen nemen. Zo heeft u meer tijd over voor andere zaken! Als u voor 16:00 uur uw zaak indient via incassobureau Eindhoven, wordt uw klant nog diezelfde dag door coeo aangeschreven. Dit met behulp van onze gemakkelijke online tool.

Ook gebruik maken van de diensten van incassobureau Eindhoven? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Weten wat coeo Eindhoven voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44