Incassobureau Emmen

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management| Incassobureau Emmen

De gemeente Emmen is de grootste van de provincie Drenthe. De stad Emmen is de op drie na grootste plaats van Noord-Nederland. De stad kent een lange geschiedenis; het gebied werd al in de prehistorie bewoond. De wel bekende hunebedden trekken veel toeristen uit binnen- en buitenland naar Emmen en haar stadsregio. Ook tijdens de middeleeuwen en de Romeinse tijd is Emmen terug te vinden in de geschiedenisboeken. Daarnaast speelde de stad een rol in de Tweede Wereldoorlog, door haar ligging aan de grens met Duitsland. Na de Tweede Wereldoorlog begon de stad vrij zwak, maar met name grote fabrieken brachten veel economische impulsen.

Economie

Emmen is een van de grote economische kernen in het noorden van Nederland met bijna 50.000 werkplekken bij bijna 6.000 bedrijven. Met ruim duizend hectare aan industrieterreinen is er veel bedrijvigheid. Hier zijn vele grote multinationals gevestigd maar ook de kleinere bedrijven vinden hier hun weg. Ook de detailhandel weet haar weg te vinden in Emmen; in het centrum van de stad zijn ruim 400 ondernemingen gevestigd. Dit varieert van grote en kleine winkels tot horecaondernemingen. Ook zal de komende jaren het nieuwe dierenpark Wildlands een positieve impuls geven aan de stad, evenals de komst van veel bezoekers uit binnen- en buitenland.

Incassobureau Emmen

Met de grote bedrijvigheid die de stad kent, is het handig om te weten dat Incassobureau Emmen ook actief is in de hele regio. Klanten die niet betalen maar dit wel zouden moeten doen, blijven vaak op stapels liggen. Wanneer u onze afdeling Incasso Emmen als incassobureau inschakelt, kunt u ervan uitgaan dat wij alles op alles zetten om uw facturen betaald te krijgen. Door onze ‘no cure, no pay’ regeling zijn aan onze diensten geen kosten verbonden wanneer een klant alsnog niet betaalt.

Bent u op zoek naar Incassobureau Emmen? Neem dan contact met ons op, om uw incasso Emmen zo snel mogelijk voor u te regelen.

Weten wat coeo Emmen voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44