Incassobureau Enschede

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management |Incassobureau Enschede

In de provincie Overijssel is Enschede de grootste stad, terwijl de hoofdstad van de provincie Zwolle is. Met haar 160.000 inwoners is het een van de grootste steden van Oost-Nederland. Enschede ligt tegen de grens van Duitsland en het Europese achterland, wat het voor bedrijven en scholen erg aantrekkelijk maakt. Met incassobureau Enschede richten wij ons specifiek op deze regio. De stad staat voor innovatie en kennis en hecht hier veel waarde aan. De universiteit en het kennispark die in de stad gevestigd zijn, worden nationaal en internationaal geroemd. Dit door hun vermogen om kennis en theorie om te zetten in praktische toepassingen om de wereld te veroveren.

Bedrijvigheid

Met de vele kennis die in de stad te vinden is zijn er ook bedrijven die hiermee bezig zijn. Om de krachten te bundelen is al in 1996 een ondernemersvereniging in het leven geroepen. Al snel wisten zij een goede relatie op te bouwen met de universiteit, de hogescholen en de gemeente. Door de verhuizing naar het kennispark is ook de naam gewijzigd van Business&Science Park naar Ondernemersvereniging Kennispark. De vereniging werkt samen met diverse partners en organiseert het gehele jaar nuttige evenementen voor iedere ondernemer in Enschede en omstreken. Daarbij komt u als lid in aanmerking voor speciale acties en diverse kortingen.

Incassobureau Enschede

Enschede is een stad gericht op innovatie en de toekomst, maar facturen die in het verleden zijn, gestuurd willen nog weleens blijven liggen. Schakel daarom voor al uw incasso’s in Enschede een professioneel bureau in. Het komt helaas vaak voor dat bedrijven te maken krijgen met niet-betalende klanten. Dat kost tijd, energie en geld. coeo Enschede is gespecialiseerd in het in contact komen met deze klanten. Wij zijn gevestigd in het westen van Nederland en actief in heel het land. Voor uw regio kunt u terecht bij onze afdeling Incasso Enschede. Ook voor internationale incasso werken wij op ‘no cure, no pay’ basis. Hiermee voorkomt u dat u met extra kosten zit als het ook ons niet lukt om een betaling tot stand te krijgen.

Weten wat coeo Enschede voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44