Incassobureau Haarlem

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Haarlem

Na Amsterdam is Haarlem de grootste stad in de provincie Noord-Holland. Ook zijn er in Haarlem meer dan 4.000 Rijks- en Gemeentemonumenten. Dat maakt Haarlem de tweede stad als het om monumenten gaat. Het centrum van de stad toont veel historie. Met bijzondere gebouwen als de Vleeshal en het stadhuis, is de geschiedenis van de stad nog steeds goed te zien. Het centrum wordt omringd door vele grachten en kenmerkt zich door de vele oude smalle straatjes met de vele monumenten. Ook zijn er in Haarlem diverse recreatiegebieden en parken te vinden, waarin men weg kan vluchten uit alle drukte.

Bedrijvigheid

De economische geschiedenis van Haarlem bevindt zich vooral in de Textiel. Vanaf de 13e eeuw was Haarlem een textielstad; er werden diverse wol en linnen gefabriceerd in de stad. Maar ook als bierbrouwer was de stad een grote speler. Dit duurde ongeveer tot de 17e eeuw. Tegenwoordig zit de bedrijvigheid in de stad meer in de zakelijke dienstverlening. Maar ook de toeristen weten Haarlem de laatste jaren steeds beter te vinden. Het is daarom niet gek dat de horeca en de hotels groeien en veel werkgelegenheid bieden. Ook is er een divers aanbod aan winkels die in de gezellige binnenstad gevestigd zijn. Met incassobureau Haarlem richten wij ons specifiek op deze regio.

Incassobureau Haarlem

De groei in de toeristische sector is goed voor de economie van Haarlem en omgeving. Helaas blijven de lokale ondernemers vaak achter met niet betaalde facturen. Voor hulp bij openstaande klanten kunt u terecht bij coeo. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en bezitten over een afdeling voor uw regio. Incasso Haarlem pakt de door u ingediende facturen op en doet er alles aan om deze betaald te krijgen. Met ons hoge slagingspercentage van 89% is de werkwijze van incassobureau Haarlem zeer effectief en kunt u erop vertrouwen dat uw zaken van incasso Haarlem in goede handen zijn.

Weten wat coeo Haarlem voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44