Incassobureau Heerlen

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Heerlen

De stad Heerlen is een van de grotere steden in Zuid-Nederland. De stad staat bekend om haar rijke mijnverleden. Heerlen was vroeger goed te herkennen aan de hoogste schoorsteen bij een steenkolenmijn. De schoorsteen was al in de verte te zien en werd ook wel “Lange Jan” genoemd. Op dit moment is alleen nog het Schachtgebouw van een mijn in Heerlen zichtbaar, verder zijn alle steenbergen afgegraven en woonwijken of parken gebouwd. Ook bevindt in Heerlen het zeer befaamde gebouw “het Glaspaleis”.

Economie

Waar vroeger Heerlen haar inkomsten en werkgelegenheid uit de mijnen haalden, draait de stad tegenwoordig op het veelzijdige winkelaanbod. Heerlen heeft een van de meest aantrekkelijke stadscentra in de regio. Met de grootste woonboulevard van Europa en diverse winkelcentra, trekt Heerlen veel bezoekers naar de stad. Ook het uitgaansleven bruist: door het jaar worden vele evenementen georganiseerd en is er voor ieder wat wils. De groene omgeving van de stad maakt Heerlen een centraal punt voor fietstochten en andere vormen van recreatie. Doordat de stad zich bevindt aan de Duitse grens en in de buurt van de Belgische grens, trekt de stad ook vele toeristen naar zich toe.

Incassobureau Heerlen

Als ondernemer in Heerlen is het belangrijk dat uw facturen worden betaald. Om u volledig te focussen op het genereren van omzet, kunt u Incassobureau Heerlen inschakelen voor hulp bij openstaande klanten. Met onze ‘no cure, no pay’ methode betaalt u onze diensten alleen bij voltooiing van de incasso. Zo zit u niet met extra kosten als het ons toch niet lukt. Ons slagingspercentage van 89% laat echter zien dat uw klanten bij Incassobureau Heerlen in goede handen zijn.

Weten wat coeo Heerlen voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44