Incassobureau Hilversum

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Hilversum

Hilversum is de plaats waar de meeste landelijke omroepbedrijven zijn gevestigd en de vele televisiestudio’s te vinden zijn. Hierdoor staat de stad ook beter bekend als de ‘mediastad’ van ons land. Daarbij is Hilversum de belangrijkste plaats in het Gooi. Het Mediapark is niet het enige levendige in de stad. Er is nog veel meer te doen, zoals het ontdekken van de natuur, bezoeken van diverse musea en een gezellig dagje winkelen. Terwijl de media niet meer uit de stad zijn weg te denken, was industrie vroeger de economische bron van de stad.

Economie

Het beleid van de gemeente heeft er in de loop van de jaren voor gezorgd dat de industrie langzamerhand is verdwenen uit Hilversum, vanwege het streven naar een schone industrie. De bedrijven en het kleine stukje industrie zijn terug te vinden op een aantal bedrijventerreinen. Sportmerk Nike is, naast de mediabedrijven, een van de bekendste bedrijven dat gevestigd is in Hilversum. Hilversum telt ongeveer 7.000 bedrijven waarvan er ruim een vijfde actief zijn in de mediasector. Hilversum is daarom een bruisende stad met veel bedrijvigheid.

Incassobureau Hilversum

In een mediastad als Hilversum zijn deadlines cruciaal. Wanneer deadlines niet worden gehaald, kan dit grote gevolgen hebben. Dit geldt ook voor uitstaande klanten. Wij van Incassobureau Hilversum begrijpen als geen ander het probleem van onbetaalde facturen. Tijd is geld en daarom is het goed om te weten dat wij u ook in Hilversum van dienst kunnen zijn. Door ons op de klanten te zetten, houdt u meer tijd over om u op andere projecten te richten. Ons hoge slagingspercentage laat een effectieve werkwijze van incassobureau Hilversum zien. Zo kunt u er op vertrouwen dat wij er alles aan doen om de klant te laten betalen.

Weten wat coeo Hilversum voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44