Incassobureau Hoorn

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Hoorn

Hoorn is een prachtige stad gelegen in de provincie Noord-Holland. Het prachtige verleden van de zeer machtige VOC (Verenigde Oost-Indische Compagnie) is nog altijd goed terug te zien in de stad. De prachtige schepen die in de 17e en 18e eeuw hier uitvoeren naar de Aziatische landen, zijn er helaas niet meer, maar het historische beeld is zeker niet vergaan. Het oude centrum en de haven geven nog steeds een decor aan deze tijd. Er is genoeg te beleven in Hoorn zowel op als aan het water.

Economie

Grote trekpleisters van de stad zijn, naast de historie zijn de diverse musea, de stadsspeeltuin, de overdekte schaatsbaan en het zwembad. Daarbij heeft Hoorn een divers winkelaanbod, zijn er veel horecagelegenheden en worden er vele evenementen georganiseerd. Samen vormen zij de economische drijfveer achter de stad. Door het historisch karakter van de stad, trekt Hoorn jaarlijks vele toeristen. Een grote stimulans hiervan is de komst van Hotel Hoorn A7. Wat naast een groot hotel ook ruimte biedt aan diverse vergaderruimtes, een bioscoop en een casino. Dit maakt Hoorn nationaal en internationaal erg aantrekkelijk.

Incassobureau Hoorn

Niet alleen in het VOC-tijdperk was er sprake van niet-betalende klanten, ook nu blijven er nog veel facturen onbetaald. Zelf aanmaningen sturen aan niet-betalende klanten kost u al snel erg veel tijd. Incassobureau Hoorn kan u hierbij helpen. Door onze afdeling Incasso Hoorn van de juiste informatie te voorzien, gaan wij achter de niet-betalende klanten aan. Door de jaren heen hebben wij een effectieve methode ontwikkeld en krijgen wij vele facturen betaald. En omdat wij bij incassobureau Hoorn op ‘no cure, no pay’ basis werken, betaalt u onze diensten alleen als wij deze succesvol afronden. Als het niet lukt de betalingen tot stand te krijgen betaalt u dus niet voor onze diensten. U hoeft niks meer te doen, de incasso Hoorn nemen wij voor u uit handen.

Weten wat coeo Hoorn voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44