Incassobureau Leeuwarden

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Leeuwarden

Leeuwarden de hoofdstad van Friesland en tevens het start- en eindpunt van de legendarische Elfstedentocht. De stad heeft een koninklijk verleden en dat is nog steeds terug te vinden in de stad. Aan diverse grachten zijn vele mooie monumentale panden te vinden. Daarbij heeft Leeuwarden een prachtig stadspark die ook ruimte biedt aan de mooiste haven van de stad. Het stadspark is niet het enige groen dat te vinden is in de omgeving. De mooie en uitgestrekte natuurgebieden zijn erg in trek bij natuurliefhebbers en watersporters. Voor de mensen die meer behoefte hebben aan stadse gezelligheid zijn er ook diverse winkels en vele terrassen in de stad.

Economie

De mooie omgeving van de stad zorgt voor veel toerisme en is daarmee een belangrijke bron van inkomsten voor de stad. Niet alleen toeristen weten de stad te vinden. Ook grote ondernemingen zoals KPN, ING, AEGON en FrieslandCampina zijn in Leeuwarden gevestigd.  Naast het grote terrein van FrieslandCampina zijn er nog twee industrieterreinen, namelijk Newtonpark en Leeuwarden West. Naast de industrie heeft Leeuwarden ook een uitgebreid winkelaanbod, wat de komende jaren nog flink uitgebreid gaat worden. Ook vindt er op het Wilhelminaplein een wekelijkse markt plaats op vrijdag. Met incassobureau Leeuwarden zijn wij gespecialiseerd op vorderingen in de regio Leeuwarden.

Incassobureau Leeuwarden

coeo is ook actief in Leeuwarden met de afdeling Incasso Leeuwarden. Wij zijn uw van dienst om uw incasso Leeuwarden betaald te krijgen. Wij nemen uw herinneringen en aanmaningen graag voor u uit handen. U bespaart tijd en ons Incassobureau Leeuwarden doet de rest. In ons overzichtelijke systeem kunt u eenvoudig de status van de vorderingen bekijken. Bovendien hebben wij een personal debt flow ontwikkeld die ontzettend succesvol blijkt voor incasso Leeuwarden.  Daarbij zijn onze diensten op ‘no cure, no pay’ basis. Dat houdt in dat u niet met extra kosten zit, mocht het zelfs ons niet lukken een betaling tot stand te krijgen.

Weten wat coeo Leeuwarden voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44