Incassobureau Leiden

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management| Incassobureau Leiden

Leiden is een stad met een rijke geschiedenis, wat nog steeds goed terug te vinden is in de stad. Zo heeft de stad de oudste universiteit van Nederland en heeft Leiden een historische binnenstad. Ook zijn er door de stad vele grachten en hofjes te vinden. Leiden wordt ook wel de Sleutelstad genoemd, omdat er twee sleutels terug te vinden zijn op het stadswapen. Het hele jaar rond is er veel te doen in de stad en bruist de binnenstad van gezelligheid. Na Amsterdam heeft Leiden de grootste binnenstad van alle steden in Nederland, waardoor de stad ook bij toeristen erg in trek is.

Bedrijvigheid

De stad staat niet stil, zo zijn er naast de vele horecaondernemers ook veel winkeliers en andere bedrijven in de stad gevestigd. Ondernemers uit Leiden en de regio kunnen lid worden bij BV Leiden, een ondernemersvereniging met als doel het ondernemersklimaat in de regio te versterken. Niet alleen grote bedrijven zijn welkom, ook de ZZP’ers kunnen lid worden van BV Leiden. Zo kunt u als ondernemer uit Leiden of omliggende regio hier eenvoudig netwerken, kennis en inspiratie opdoen. Hiervoor worden door het jaar heen diverse bijeenkomsten georganiseerd. Daarbij staat u samen sterker voor de gezamenlijke belangen in de politiek.

Incassobureau Leiden is u van dienst als het gaat om het in goede banen leiden van uw financiële zaken.

Incassobureau Leiden

Een lokale ondernemersvereniging kan u helpen met diverse vraagstukken waar u als ondernemer mee te maken krijgt. Helaas blijft het daar ook bij. Ons incassobureau Leiden helpt u met niet-betalende klanten. Het is goed om te weten dat coeo met de afdeling Incasso Leiden, werkzaam is in uw stad en omgeving. Door ons incassobureau in te schakelen zijn uw kansen op een betaling een stuk groter. Incassobureau Leiden kan een passende regeling treffen waardoor het aantrekkelijker en makkelijker wordt voor de klant om te betalen. Wilt u zich niet langer bezighouden met al uw zaken van incasso Leiden? Besteed het uit bij coeo.

Weten wat coeo Leiden voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44