Incassobureau Maastricht

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Maastricht

De hoofdstad van de zuidelijke provincie Limburg is Maastricht. De stad die vernoemd is naar de rivier de Maas, die door de stad heen stroomt. Een compacte en gezellige stad die ook zeer populair is bij vele toeristen uit binnen- en buitenland. De lange historie van de stad is nog goed terug te vinden in het centrum, de smalle straatjes en de karakteristieke gevels. Met het grote en diverse winkel- en horeca aanbod hoef je je geen dag te vervelen. De stad is goed te bereiken met het openbaar vervoer, de snelwegen en de moderne luchthaven. Wat het voor bedrijven gunstig maakt om congressen te organiseren en zich hier te vestigen.

Economie

Maastricht was vroeger een rijke en erg belangrijke industriestad, wat de afgelopen decennia sterk is afgenomen. Dit komt door de sluiting van fabrieken en verplaatsing van de fabricage naar andere landen. Toch is er een nieuwe grote inkomstenbron voor de stad gekomen. Toerisme is namelijk een van de grootste, zo niet de grootste inkomstenbron van de stad. Jaarlijks trekt de stad Maastricht ruim 3 miljoen bezoekers. Dit aantal is in de loop van de jaren sterk gegroeid. Hierdoor zijn er veel hotels, restaurants en winkels gevestigd in de stad. Ook de dagelijkse uitjes, rondvaarten en rondleidingen houden de economie voor veel ondernemers in Maastricht draaiende.

Incassobureau Maastricht

Toerisme zorgt dus voor voldoende inkomen, maar in bijna elk bedrijf zijn er helaas ook niet-betalende klanten te vinden. Door de zuidelijke ligging van Maastricht is het goed om te weten dat wij ook over goede connecties over de grens beschikken. Zo kunt u gerust zakendoen met onze buurlanden. Ons incassobureau Maastricht heeft een effectieve aanpak als het gaat om het creëren van een betalingsregeling. Doordat wij werken op ‘no cure, no pay’ basis, heeft u bij Incassobureau Maastricht inzicht in de kosten.

Verspil geen tijd meer aan herinneringen en aanmaningen. Geef het uit handen aan de afdeling Incassobureau Maastricht van coeo.

Weten wat coeo Maastricht voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44