Incassobureau Purmerend

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Purmerend

In het oosten van de provincie Noord-Holland vinden we het charmante stadje Purmerend. De laatste jaren heeft de stad zijn naam te danken aan de vele bekende Nederlanders die woonachtig zijn in Purmerend. Vroeger stond Purmerend bekend om de Koemarkt, een belangrijk plein waar door de eeuwen heen volop gehandeld werd. Tegenwoordig is de veehandel verplaatst van de binnenstad naar de aangrenzende industrieterreinen. Wel zijn er op het plein nog een aantal mooie kunstwerken te vinden van koeien die herinneren aan die tijd. Nu is het autovrije plein een grote bron van gezelligheid, vele winkels en een divers horeca aanbod.

Bedrijvigheid

Om bedrijven samen te laten komen is de Club van 25 in het leven geroepen. Iedere club bestaat uit een vaste groep van 25 ondernemers die geen concurrenten van elkaar zijn. Zo kunnen bedrijven die lid zijn van de club, elkaar helpen aan nieuwe opdrachten en genereren alle bedrijven met elkaar meer omzet. De Club van 25 is in vele regio’s en steden in Nederland actief. De Club van 25 is ook actief in Purmerend, waardoor het voor u wellicht interessant is om lid te worden van deze club. Er worden regelmatig bijeenkomsten en netwerkborrels georganiseerd die u kunt bezoeken.

Incassobureau Purmerend

Het is goed om te zien dat bedrijven elkaar op deze manier kunnen helpen. Helaas staat u er alleen voor als u last heeft van niet-betalende klanten. Incassobureau Purmerend is uw partner en helpt u graag verder. U bent waarschijnlijk veel tijd en energie kwijt aan het innen van uw facturen. Daarom heeft coeo de aparte afdeling Incassobureau Purmerend opgericht. Deze afdeling helpt u in uw regio met het klantenbeheer. Van een herinnering tot een dagvaarding, uw dossiers zijn bij ons in goede handen.

Weten wat coeo Purmerend voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44