Incassobureau Roosendaal

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Roosendaal

De stad Roosendaal biedt een belangrijke functie als het gaat om internationale logistiek. Roosendaal is het laatste treinstation voor de grens met België. Naast de logistieke functie van de stad, is er ook veel te beleven. Roosendaal heeft maar liefst drie overdekte winkelcentra, daarbij is een bezoek aan Rosada Fashion Outlet zeer aan te raden voor een leuke dag winkelen. Door het grote aanbod van grote en gezellige winkelcentra is Roosendaal niet alleen populair bij Nederlanders; ook onze zuiderburen komen graag in Roosendaal. Bijkomen en genieten van de Brabantse gezelligheid kan op de vele gezellige terrasjes. Deze zijn te vinden in het diverse horeca aanbod in de binnenstad.

Bedrijvigheid

Er zijn meer dan 120 modemerken gevestigd in Roosendaal. De vele winkels vormen dan ook een groot deel van de bedrijvigheid en ook de horeca is een aanwezige speler. Maar de meeste bedrijven zijn terug te vinden op het bedrijventerrein Borchwerf. Borchwerf is het grootste bedrijventerrein van Noord-Brabant en biedt plaats aan honderden bedrijven. Dit komt door de centrale ligging en de goede verbindingen tussen grote mainports als Antwerpen en Rotterdam. De diverse faciliteiten en de ruim opgezette gebieden maken bedrijventerrein Borchwerf een terrein met vele mogelijkheden voor diverse bedrijven.

Incassobureau Roosendaal

Bedrijven kunnen zich dus goed ontwikkelen en doorgroeien in Roosendaal. Maar ondernemen brengt altijd risico met zich mee. Zo is het natuurlijk van groot belang dat facturen betaald worden en investeerders betalen. Blijven deze onbetaald, dan is het handig om Incassobureau Roosendaal in te schakelen. coeo is actief in Roosendaal en kan u van dienst zijn. Wij nemen contact op met de niet-betalende klant en nemen u deze zorg uit handen. Wij garanderen u dat we er alles aan doen om een betaling te realiseren.

Wilt u meer informatie over de diensten van Incassobureau Roosendaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn u graag van dienst. 

Weten wat coeo Roosendaal voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44