Incassobureau Tilburg

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Tilburg

In het hart van Noord-Brabant vinden we de gezellig studentenstad Tilburg. Maar tijdens carnaval is Tilburg beter bekend als Kruikenstad. De stad is het meest bekend van de jaarlijks terugkerende Tilburgse kermis, waar meer dan 250 attracties door de stad te vinden zijn. Hiermee is de Tilburgse kermis de grootste van de Benelux en trekt vele bezoekers uit binnen- en buitenland naar de stad. Doordat Tilburg een echte studentenstad is, zijn er in de Brabantse plaats vele cafés en kroegen te vinden. Naast de kermis worden er diverse andere evenementen en activiteiten georganiseerd. Dus ook als niet student valt er genoeg te beleven in de stad.

Economie

Waar de stad het vroeger vooral moest hebben van de textielindustrie, is het aanbod inmiddels uitgebreid naar andere industrieën. Onder meer de voedselindustrie en de chemische industrie zijn zeer actief in Tilburg. Om de bedrijven te huisvesten is Tilburg omringd door tien grotere industrieterreinen waar meer dan 7.500 bedrijven gevestigd zijn. Naast de focus op kennis en industrie probeert de stad zich de laatste jaren te profileren als transportstad. Daarnaast is defensie zeer actief in Tilburg. Zo zijn er diverse kazernes gevestigd en zijn er bedrijven gericht op vliegtuig- en ander vervoeronderhoud van defensie.

Incassobureau Tilburg

Bijna elk bedrijf heeft wel een of meerdere niet-betalende klanten in het klantenbestand staan. Deze klanten kosten u niet alleen veel tijd en energie. U loopt zo ook geld mis wat u goed kunt gebruiken voor ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Heeft u daarom al eens aan Incassobureau Tilburg gedacht? coeo Tilburg behandelt al jarenlang de meest lastige dossiers. We hebben proactieve aanpak met oog op klantbehoud. Wij vinden het belangrijk dat uw incasso Tilburg in veilige handen is, zodat het u geen klanten hoeft te kosten. Door onze jarenlange ervaring hebben we een aanpak ontwikkeld die erg effectief is. coeo heeft een slagingspercentage van maar liefst 89%. U kunt er bij ons dus op vertrouwen dat wij er alles aan doen om de factuur betaald te krijgen.

Neem vrijblijvend contact op met Incassobureau Tilburg voor een kennismakingsgesprek.

Weten wat coeo Tilburg voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44