Incassobureau Utrecht

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Utrecht

Utrecht, de stad die wordt gezien als middelpunt van Nederland en een van de belangrijkste steden gelegen in de Randstad. Zo is Utrecht een knooppunt van vele wegen, spoorwegen en waterwegen. Door de innovatie op het gebied van infrastructuur groeit de stad onder de aandacht van beurzen en grote internationale bedrijven. Naast de moderne innovatie is in de stad ook veel historie terug te vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Dom, de grachten en werven. De middeleeuwse binnenstad is voor bezoeker zowel wandelend als varend te bezichtigen. De gezellige pleinen, diverse steegjes en vele uitgaansgelegenheden bieden zo voor eenieder wat te beleven.

Bedrijvigheid

Utrecht is een echte kennisstad, wat goed terug te zien is in de lijst van bedrijven die hier gevestigd zijn. Daarnaast zijn er ook vele horecaondernemers en winkeliers te vinden op deze lijst. Zo zijn er in de historische binnenstad diverse pleinen en bijzondere plekken waar horecaondernemers zich gevestigd hebben. Ook het winkelaanbod in de stad is erg groot. Doordat Utrecht steeds meer bezocht wordt door toeristen uit het binnen- en buitenland zijn er ook meer bedrijven gekomen die zich hierop richten. Denk hierbij aan rondleidingen door de stad en het organiseren van diverse uitjes en evenementen.

Incassobureau Utrecht

Utrecht staat dus niet stil en zal de komende jaren alleen nog maar meer gaan groeien. Een probleem dat de groei voor uw bedrijf kan belemmeren, zijn niet betaalde facturen. Bespaar een heleboel tijd en schakel incassobureau Utrecht in voor al uw dossiers. coeo Utrecht is een afdeling gespecialiseerd in incasso Utrecht. Wij behandelen uw dossiers met grote zorg en precisie. Dankzij onze unieke personal debt flow, weten wij wanneer we uw klant het beste kunnen bereiken.

Wilt u meer informatie over de diensten van Incassobureau Utrecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Weten wat coeo Utrecht voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44