Incassobureau Zoetermeer

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Zoetermeer

Zoetermeer wordt ook wel gezien als de zusterstad van Den Haag. In Zoetermeer is een gezellig centrum te vinden met diverse uitgaansgelegenheden. Daarnaast worden er het hele jaar door de meest uiteenlopende evenementen georganiseerd. Zoetermeer is in trek doordat het gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of via de A12. Zoetermeer heeft twee treinstations en beschikt over diverse lijnen van Randstad Rail door de stad. Die verbinding heeft aansluiting met andere grote steden als Den Haag en Rotterdam.

Bedrijvigheid

Zoetermeer heeft een levende ICT-sector, waar de stad zich voornamelijk op richt. Zo was de stad een van de eerste steden in Nederland die beschikte over een glasvezelnetwerk. Ook de gemeente stimuleert dit volop door subsidies te verstrekken aan ICT en multimedia op scholen. Doordat Zoetermeer dichtbij Den Haag ligt zijn er ook veel overheidsinstellingen, vakbonden en verzekeringsmaatschappijen te vinden. Dit zorgt dan ook voor de grote werkgelegenheid in de stad en houdt de economie draaiende. Daarnaast wijken er de laatste jaren ook hogescholen uit naar de stad. Dit om de kennis nog meer te stimuleren in deze bruisende stad.

Incassobureau Zoetermeer

Als u een kennisbedrijf of een andere onderneming heeft in Zoetermeer, heeft u ongetwijfeld weleens te maken met niet-betalende klanten. Als een of meerdere facturen niet betaald worden, kost u dat doorgaans veel tijd. Bovendien loopt u geld mis.  Maak daarom gebruik van de diensten van Incassobureau Zoetermeer. Wij zorgen dat uw facturen betaald worden. Incassobureau Zoetermeer is een afdeling van coeo Incasso. Met een slagingspercentage van 89% boeken wij hoge resultaten en kunt u erop vertrouwen dat uw klanten bij ons in goede handen zijn.

Weten wat coeo Zoetermeer voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44