Data Analist

 • Per direct
 • 32-40 uur
 • HBO werk- en denkniveau
 • € 3.200 - € 5.000

In het kort.

Sta jij voor groei en het maken van impact? Ga jij de uitdaging aan en voorzie jij ons van waardevolle analyses en scherpe oplossingen om onze organisatie verder te helpen? Wij zoeken een vastberaden en gedreven Data Analist. Durf jij buiten de gebaande paden te denken? En wil jij je vastbijten in verbeterprojecten op het gebied van data? Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal.

Wat ga jij doen?

Als Data Analist ben jij de drijvende kracht achter de groei van onze organisatie. Jij gaat écht het verschil maken binnen coeo. Jij bent namelijk de brug tussen de aanwezige data en het verbeteren van de bedrijfsprocessen en de totale bedrijfsvoering. Jij voorziet en onderkent als geen ander de behoeften van de organisatie.

Met jouw kennis en inzichten, en vanuit eigen initiatief en vertrouwen, kom jij met gegronde analyses en scherpe oplossingen. Jij zorgt voor zichtbare verandering binnen onze organisatie. Je analyseert en brengt in kaart hoe bedrijfsprocessen efficiënter en slimmer ingericht kunnen worden. Daarnaast ondersteun je bij het implementeren van de verbetervoorstellen. Jij bent de oren en ogen van de organisatie en jij gaat voorop in de strijd om kansen en mogelijkheden te verzilveren.

 • Onderzoek en analyseer behoeften binnen onze organisatie;
 • Vertaal behoeften naar efficiënte en duurzame oplossingen;
 • Schakel tussen interne afdelingen voor passende oplossingen;
 • Beoordeel en verbeter bedrijfsstrategieën;
 • Verzamel en structureer operationele data t.b.v. werkzaamheden;
 • Verwerk en controleer data tot begrijpelijke informatie;
 • Bemiddel tussen afdelingen voor succesvolle implementatie;
 • Communiceer effectief over projectvoortgang en nieuwe strategieën;
 • Volg de laatste trends en marktontwikkelingen en vertaal deze naar jouw werkveld.

Wat breng jij mee?

coeo zet zich dagelijks in om de verdere groei van de organisatie te verwezenlijken. Wij zijn ambitieus en gedreven en wij zoeken dit ook in jou. Wij zoeken een bevlogen analist die liever niet vertrouwt op zijn onderbuik. Nee, jij vaart enkel op keiharde data en jij weet de materie heel snel eigen te maken.

Je bent in staat om verbetertrajecten vanuit meerdere invalshoeken te bekijken en komt met gerichte en slimme oplossingen. Je bent een ware ambassadeur van data gedreven werken en weet jouw enthousiasme over te brengen op andere afdelingen en jouw directe collega’s. Je bent een fijne sparringpartner, je staat sterk in je schoenen en jij durft jouw visie te etaleren binnen onze organisatie.

Wat bieden wij jou?

25 vakantiedagen op fulltime basis
Trainingen & Cursussen
Doorgroei- mogelijkheden
Pensioenopbouw
via BrandNewDay
Onbeperkt opleidingsbudget
Alleo: Individueel keuzebudget
Vergoeding van reiskosten
Thuiswerk- vergoeding
Bedrijfsuitjes en borrels

Kies je voor ons? Dan kies je voor…

…Een open en informele bedrijfscultuur. Van manager tot stagiair: we staan aan elkaar gelijk en dat maakt samenwerken voor ons een stuk fijner. De deur staat altijd open en collega’s zijn bereid elkaar te helpen waar nodig.

Een betrokken sfeer en een vlotte samenwerking met collega’s, waar onderling plezier hoog in het vaandel staat. Work hard, play hard. Vrijdagmiddagborrels zijn bij ons dan ook een belangrijk onderdeel van de week. Even de week gezellig afsluiten met een drankje vanuit de skybar, een potje Mario Kart of tafeltennis.

…En bovenal, hele fijne collega’s!

Mogen wij je voorstellen aan Vincent van Collections?

Sollicitatieproces

1
Jij stuurt ons jouw CV en motivatie.
2
coeo neemt zo snel mogelijk contact met je op.
3
Kennismaking online of bij ons op kantoor.
4
Leuke klik? Dan gaan we voor een tweede gesprek.
5
Zijn wij een match? Dan ontvang je van ons een joboffer!
Heb je een vraag?
Stel 'm gerust!
Ons team van recruiters





  Iris

  Incassospecialist, Collections

  “Wat het zo leuk maakt om bij coeo te werken, is de energieke sfeer die er heerst.”

  Doordat veel collega’s van ongeveer dezelfde leeftijd zijn, kan iedereen goed met elkaar overweg. De oudere collega’s - maar tevens jong van geest - delen weer hun levenservaring met de rest, die er graag van leert. Iedereen staat altijd klaar om te helpen. De goed gevulde werkweek vol nieuwe uitdagingen wordt altijd goed afgesloten met een (online) vrijmibo en maandelijkse games of quizzen. Zo blijf je ook nog eens betrokken in deze coronatijd.

  Anne

  Incassospecialist, Collections

  “Bij coeo wordt iedere medewerker als gelijkwaardig behandeld.”

  Zonder ervaring in en kennis over de incassowereld mocht ik aan de slag bij coeo, waarin in binnen twee jaar doorgegroeid ben tot een functie waar ik mij goed bij voel. coeo luistert naar jouw eigen visie op jouw loopbaan om jouw uiteindelijke doel te bereiken. Dit gaat gepaard met geweldige collega’s die iedere dag voor je klaarstaan op kantoor of online. Hechte vriendschappen worden gesloten en getest bij de pingpongtafel of andere spelletjes bij de VrijMiBo. Dus, zeker een aanrader als (fulltime) student om aan te pakken en tegelijkertijd te genieten van gezelligheid.

  Merel

  (Voormalig) stagiair, Marketing

  “coeo is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor coeo tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.”

  coeo heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe coeo website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij coeo.