Customer Care Medewerker

 • Per direct
 • Min. 24 uur
 • MBO werk- en denkniveau
 • € 1.935 - € 2.500

In het kort.

Ben je communicatief sterk en werk je servicegericht? Wil je graag een stapje extra doen voor de klanten? Dan is deze functie als Customer Care Medewerker bij coeo iets voor jou!

Wat ga jij doen?

Samen met het team zorg je voor een topservice per telefoon. Met een positieve insteek zorg je ervoor dat klanten op een tevreden manier het telefoongesprek uit gaan. Het is jouw kracht om complexe vraagstukken zo begrijpelijk mogelijk uit te leggen en over te brengen.  Welke vragen kan je zoal verwachten van de klant?

 • Ik heb een rekening gekregen, op welke manier kan ik deze betalen?
 • Waar gaat mijn vordering over?
 • Kunnen jullie de factuur naar mij sturen?
 • Op welke manier kan ik bezwaar maken?

Bij coeo zijn de lijnen geopend van 8.30-20.00 uur. In deze functie werk je tussen 8.30-17.00 uur, de avonduren worden opgevangen door andere collega’s uit het Customer Care team.

Wat breng jij mee?

 • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je bent servicegericht;
 • Bereid om je NVI basiscertificaat te behalen;
 • Je bent niet bang om vanuit de 34e verdieping naar de skyline van Rotterdam te kijken.
 • Je moet in staat zijn een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wat bieden wij jou?

Laptop van
de zaak
25 vakantiedagen op fulltime basis
Doorgroei- mogelijkheden
Trainingen & Cursussen
Ruimte voor eigen inbreng
Vergoeding van reiskosten
Thuiswerk- vergoeding
Bedrijfsuitjes en borrels

Kies je voor ons? Dan kies je voor…

…Een open en informele bedrijfscultuur. Van manager tot stagiair: we staan aan elkaar gelijk en dat maakt samenwerken voor ons een stuk fijner. De deur staat altijd open en collega’s zijn bereid elkaar te helpen waar nodig.

Een betrokken sfeer en een vlotte samenwerking met collega’s, waar onderling plezier hoog in het vaandel staat. Work hard, play hard. Vrijdagmiddagborrels zijn bij ons dan ook een belangrijk onderdeel van de week. Even de week gezellig afsluiten met een drankje vanuit de skybar, een potje Mario Kart of tafeltennis.

…En bovenal, hele fijne collega’s!

Mogen wij je voorstellen aan Sharona van Collections?

Sollicitatieproces

1
Jij stuurt ons jouw CV en motivatie.
2
coeo neemt zo snel mogelijk contact met je op.
3
Kennismaking online of bij ons op kantoor.
4
Leuke klik? Dan gaan we voor een tweede gesprek.
5
Zijn wij een match? Dan ontvang je van ons een joboffer!
Heb je een vraag?
Stel 'm gerust!
Ons team van recruiters

  Iris

  Incassospecialist, Collections

  “Wat het zo leuk maakt om bij coeo te werken, is de energieke sfeer die er heerst.”

  Doordat veel collega’s van ongeveer dezelfde leeftijd zijn, kan iedereen goed met elkaar overweg. De oudere collega’s - maar tevens jong van geest - delen weer hun levenservaring met de rest, die er graag van leert. Iedereen staat altijd klaar om te helpen. De goed gevulde werkweek vol nieuwe uitdagingen wordt altijd goed afgesloten met een (online) vrijmibo en maandelijkse games of quizzen. Zo blijf je ook nog eens betrokken in deze coronatijd.

  Anne

  Incassospecialist, Collections

  “Bij coeo wordt iedere medewerker als gelijkwaardig behandeld.”

  Zonder ervaring in en kennis over de incassowereld mocht ik aan de slag bij coeo, waarin in binnen twee jaar doorgegroeid ben tot een functie waar ik mij goed bij voel. coeo luistert naar jouw eigen visie op jouw loopbaan om jouw uiteindelijke doel te bereiken. Dit gaat gepaard met geweldige collega’s die iedere dag voor je klaarstaan op kantoor of online. Hechte vriendschappen worden gesloten en getest bij de pingpongtafel of andere spelletjes bij de VrijMiBo. Dus, zeker een aanrader als (fulltime) student om aan te pakken en tegelijkertijd te genieten van gezelligheid.

  Merel

  (Voormalig) stagiair, Marketing

  “coeo is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor coeo tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.”

  coeo heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe coeo website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij coeo.

  Deze vacature is verlopen!

  Helaas is deze vacature verlopen. Bekijk hier de openstaande vacatures.