Customer Care Medewerker

 • Per direct
 • Min. 24 uur
 • MBO werk- en denkniveau
 • Junior/Medior
 • € 2.317 - € 3.000

In het kort.

Wil je een waardevolle rol vervullen waarbij je klanten helpt en begeleidt in een uitdagende context? Coeo zoekt een enthousiaste Customer Care Medewerker! In deze afwisselende en empathische rol ben jij het eerste contactpunt voor onze klanten en zorgt voor een geweldige service-ervaring.

Wat ga jij doen?

Als Customer Care Medewerker ben je samen met een team enthousiaste collega’s het visitekaartje van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van vragen, klachten en verzoeken van onze klanten via verschillende communicatiekanalen, zoals telefoon, e-mail en webchat. Het is jouw kracht om complexe vraagstukken zo begrijpelijk mogelijk uit te leggen en je bent in staat om oplossingen te vinden.

Je verzamelt waardevolle feedback en rapporteert trends om onze dienstverlening continu te verbeteren. Daarnaast werk je nauw samen met andere teams binnen coeo om klantgerichte uitkomsten te bieden en onze processen te optimaliseren.

De incassodossiers bevinden zich zowel in de minnelijke als in de gerechtelijke incassofase. Je neemt contact op met de klant voor het maken van betaalafspraken, het inschatten van verhaalsmogelijkheden of het analyseren van problematiek. Het resultaat gaat om het behalen van succes in het dossier op een maatschappelijk verantwoorde manier. Je biedt snelle en accurate oplossingen, waarbij je altijd streeft naar een hoog niveau van klanttevredenheid.

Wat breng jij mee?

Je bent communicatief sterk en hebt een positieve werkhouding, waarbij er zeker ruimte is voor plezier. Flexibiliteit is voor jou geen probleem, aangezien je minimaal 24 uur per week beschikbaar bent en bereid bent om ook minimaal één avond per week (tot 20.00 uur) beschikbaar te zijn. 

Je bent service- en oplossingsgericht ingesteld en staat klaar om je NVI certificaten te behalen om je kennis te vergroten. Voor coeo is maatschappelijk verantwoord incasseren van groot belang. Om dit te kunnen doen vergoeden wij het behalen van je NVI* certificaten en word je begeleid in je opleiding.

*Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen (NVI)

Wat bieden wij jou?

25 vakantiedagen op fulltime basis
Trainingen & Cursussen
Doorgroei- mogelijkheden
Pensioenopbouw
via BrandNewDay
Onbeperkt opleidingsbudget
Alleo: Individueel keuzebudget
Vergoeding van reiskosten
Thuiswerk- vergoeding
Bedrijfsuitjes en borrels

Kies je voor ons? Dan kies je voor…

…Een open en informele bedrijfscultuur. Van manager tot stagiair: we staan aan elkaar gelijk en dat maakt samenwerken voor ons een stuk fijner. De deur staat altijd open en collega’s zijn bereid elkaar te helpen waar nodig.

Een betrokken sfeer en een vlotte samenwerking met collega’s, waar onderling plezier hoog in het vaandel staat. Work hard, play hard. Vrijdagmiddagborrels zijn bij ons dan ook een belangrijk onderdeel van de week. Even de week gezellig afsluiten met een drankje vanuit de skybar, een potje Mario Kart of tafeltennis.

…En bovenal, hele fijne collega’s!

Mogen wij je voorstellen aan Sharona van Collections?

Sollicitatieproces

1
Jij stuurt ons jouw CV en motivatie.
2
coeo neemt zo snel mogelijk contact met je op.
3
Kennismaking online of bij ons op kantoor.
4
Leuke klik? Dan gaan we voor een tweede gesprek.
5
Zijn wij een match? Dan ontvang je van ons een joboffer!
Heb je een vraag?
Stel 'm gerust!
Ons team van recruiters

  Iris

  Incassospecialist, Collections

  “Wat het zo leuk maakt om bij coeo te werken, is de energieke sfeer die er heerst.”

  Doordat veel collega’s van ongeveer dezelfde leeftijd zijn, kan iedereen goed met elkaar overweg. De oudere collega’s - maar tevens jong van geest - delen weer hun levenservaring met de rest, die er graag van leert. Iedereen staat altijd klaar om te helpen. De goed gevulde werkweek vol nieuwe uitdagingen wordt altijd goed afgesloten met een (online) vrijmibo en maandelijkse games of quizzen. Zo blijf je ook nog eens betrokken in deze coronatijd.

  Anne

  Incassospecialist, Collections

  “Bij coeo wordt iedere medewerker als gelijkwaardig behandeld.”

  Zonder ervaring in en kennis over de incassowereld mocht ik aan de slag bij coeo, waarin in binnen twee jaar doorgegroeid ben tot een functie waar ik mij goed bij voel. coeo luistert naar jouw eigen visie op jouw loopbaan om jouw uiteindelijke doel te bereiken. Dit gaat gepaard met geweldige collega’s die iedere dag voor je klaarstaan op kantoor of online. Hechte vriendschappen worden gesloten en getest bij de pingpongtafel of andere spelletjes bij de VrijMiBo. Dus, zeker een aanrader als (fulltime) student om aan te pakken en tegelijkertijd te genieten van gezelligheid.

  Merel

  (Voormalig) stagiair, Marketing

  “coeo is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor coeo tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.”

  coeo heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe coeo website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij coeo.