Incassospecialist

 • Per direct
 • Min. 32 uur
 • MBO werk- en denkniveau
 • Junior/Medior
 • € 2.400 - € 3.000

In het kort.

Wil je jouw carrière in de wereld van creditmanagement een vliegende start geven? Wij zijn op zoek naar enthousiaste teamleden voor onze incasso-afdeling die zich willen specialiseren in maatschappelijk verantwoord incasseren. Voel je dat deze rol bij jou past? Solliciteer dan nu!

Wat ga jij doen?

Als onderdeel van ons incassoteam ga je actief in gesprek met klanten om openstaande facturen te bespreken. Je bent gericht op het vinden van oplossingen die zowel de klant als het bedrijf ten goede komen en je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van de dossiers. Met jouw empathie en doortastendheid ben je in staat om de kern van het probleem te achterhalen en te werken aan een passende oplossing!

Je bent onder andere verantwoordelijk voor het behandelen van klachten en bezwaren, en het opstellen en onderhandelen van betalingsregelingen. Je streeft er altijd naar om haalbare afspraken te maken die recht doen aan zowel de klant als aan onze organisatie.

Een ander belangrijk aspect van jouw rol is het uitvoeren van grondig onderzoek naar de mogelijkheden voor verhaal. Hierbij analyseer je zorgvuldig de financiële situatie van de klant en adviseer je op basis van jouw analyse.

Tot slot ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van telefonisch contact met schuldenaren, opdrachtgevers en derden. Je bent in staat om heldere gesprekken te voeren, waarbij constructieve oplossingen geboden worden.

Wat breng jij mee?

Wij zoeken een teamlid met een positieve en proactieve houding, iemand die gedreven is om resultaten te behalen terwijl ze een goede sfeer behouden. Jouw vermogen om met een glimlach en een dosis humor te communiceren, zelfs in uitdagende situaties, is essentieel voor deze rol.

Je bent bereid om minimaal 32 uur per week beschikbaar te zijn. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is vanzelfsprekend.

Hoewel ervaring in de incassowereld een pluspunt is, zijn we vooral op zoek naar jouw potentieel, motivatie en bereidheid om te leren. Als je al in het bezit bent van een WFT diploma, dan is dat een extra pluspunt. Maar maak je geen zorgen als je dat nog niet hebt, we bieden je graag de mogelijkheid om je WFT en NVI certificaten te behalen zodat je je kennis kunt vergroten. Voor coeo is maatschappelijk verantwoord incasseren van groot belang. Om dit te kunnen doen vergoeden wij het behalen van je NVI* certificaten en word je begeleid in je opleiding.

*Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen (NVI) 

Wat bieden wij jou?

25 vakantiedagen op fulltime basis
Trainingen & Cursussen
Doorgroei- mogelijkheden
Pensioenopbouw
via BrandNewDay
Onbeperkt opleidingsbudget
Alleo: Individueel keuzebudget
Vergoeding van reiskosten
Thuiswerk- vergoeding
Bedrijfsuitjes en borrels

Kies je voor ons? Dan kies je voor…

…Een open en informele bedrijfscultuur. Van manager tot stagiair: we staan aan elkaar gelijk en dat maakt samenwerken voor ons een stuk fijner. De deur staat altijd open en collega’s zijn bereid elkaar te helpen waar nodig.

Een betrokken sfeer en een vlotte samenwerking met collega’s, waar onderling plezier hoog in het vaandel staat. Work hard, play hard. Vrijdagmiddagborrels zijn bij ons dan ook een belangrijk onderdeel van de week. Even de week gezellig afsluiten met een drankje vanuit de skybar, een potje Mario Kart of tafeltennis.

…En bovenal, hele fijne collega’s!

Mogen wij je voorstellen aan Vincent van Collections?

Sollicitatieproces

1
Jij stuurt ons jouw CV en motivatie.
2
coeo neemt zo snel mogelijk contact met je op.
3
Kennismaking online of bij ons op kantoor.
4
Leuke klik? Dan gaan we voor een tweede gesprek.
5
Zijn wij een match? Dan ontvang je van ons een joboffer!
Heb je een vraag?
Stel 'm gerust!
Ons team van recruiters

  Iris

  Incassospecialist, Collections

  “Wat het zo leuk maakt om bij coeo te werken, is de energieke sfeer die er heerst.”

  Doordat veel collega’s van ongeveer dezelfde leeftijd zijn, kan iedereen goed met elkaar overweg. De oudere collega’s - maar tevens jong van geest - delen weer hun levenservaring met de rest, die er graag van leert. Iedereen staat altijd klaar om te helpen. De goed gevulde werkweek vol nieuwe uitdagingen wordt altijd goed afgesloten met een (online) vrijmibo en maandelijkse games of quizzen. Zo blijf je ook nog eens betrokken in deze coronatijd.

  Anne

  Incassospecialist, Collections

  “Bij coeo wordt iedere medewerker als gelijkwaardig behandeld.”

  Zonder ervaring in en kennis over de incassowereld mocht ik aan de slag bij coeo, waarin in binnen twee jaar doorgegroeid ben tot een functie waar ik mij goed bij voel. coeo luistert naar jouw eigen visie op jouw loopbaan om jouw uiteindelijke doel te bereiken. Dit gaat gepaard met geweldige collega’s die iedere dag voor je klaarstaan op kantoor of online. Hechte vriendschappen worden gesloten en getest bij de pingpongtafel of andere spelletjes bij de VrijMiBo. Dus, zeker een aanrader als (fulltime) student om aan te pakken en tegelijkertijd te genieten van gezelligheid.

  Merel

  (Voormalig) stagiair, Marketing

  “coeo is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor coeo tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.”

  coeo heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe coeo website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij coeo.