Test & Support Agent

 • Per direct
 • 32-40 uur
 • MBO werk- en denkniveau
 • € 2.400 - € 3.200

In het kort.

Met een passie voor het slimmer maken van processen met technologie en intelligence, zorg je samen met het IT-team voor de volgende stappen in hét creditmanagementsysteem van coeo APP. Jij zorgt voor het optimaal testen van nieuwe en bestaande oplossingen in het systeem dat draait om onze medewerkers, klanten en partners.

Wat ga jij doen?

De focus van de functie ligt op het gebied van testen. Je werkt aan technische en business acceptatie testen. Hier gebruik je de kennis van de inhoudelijke en technische kant van APP om uitgebreid te testen, zowel aan de gebruikerskant qua schermen als de technische kant qua API, data en API’s. Je creëert overzicht in je testbevindingen over de inhoud, techniek en gebruikte tools en draag je verbeteringen of aanpassingen aan.

Daarnaast zorg je op het gebied van support voor snelle response aan met name coeo medewerkers, maar ook aan klanten en leveranciers. Je zorgt voor afhandeling van- en terugkoppeling over ingezonden tickets in het support systeem. Daarnaast analyseer je de oorzaken en herhalingen, zodat er inzicht is waar problemen ontstaan. Doordat je dagelijks werkzaam bent in APP, weet je alle ins- en outs en heb je ook basiskennis van de achterliggende AWS cloud-omgeving.

Wat breng jij mee?

 • Je bent klantgericht en oplossingsgericht;
 • Je hebt een analytische blik en kunt orde scheppen in chaos;
 • Je hebt een passie voor het slimmer maken van processen met technologie en intelligence;
 • Je hebt ervaring met supporttools, (micro)services en testtooling;
 • Je kunt zowel met Nederlands als Engels goed uit de voeten;
 • Je hebt een zelf startend vermogen en proactief en altijd op zoek naar verbeteringen in systemen;
 • Je hebt een innovatief karakter en een ‘can-do’ mentaliteit;
 • Je hebt geen hoogtevrees vanaf de 34e verdieping vanaf De Rotterdam;
 • Je bent in staat een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wat bieden wij jou?

Laptop van
de zaak
25 vakantiedagen op fulltime basis
Doorgroei- mogelijkheden
Hybride
werken
Trainingen & Cursussen
Ruimte voor eigen inbreng
Vergoeding van reiskosten
Thuiswerk- vergoeding
Bedrijfsuitjes en borrels

Kies je voor ons? Dan kies je voor…

…Een open en informele bedrijfscultuur. Van manager tot stagiair: we staan aan elkaar gelijk en dat maakt samenwerken voor ons een stuk fijner. De deur staat altijd open en collega’s zijn bereid elkaar te helpen waar nodig.

Een betrokken sfeer en een vlotte samenwerking met collega’s, waar onderling plezier hoog in het vaandel staat. Work hard, play hard. Vrijdagmiddagborrels zijn bij ons dan ook een belangrijk onderdeel van de week. Even de week gezellig afsluiten met een drankje vanuit de skybar, een potje Mario Kart of tafeltennis.

…En bovenal, hele fijne collega’s!

Mogen wij je voorstellen aan Janrein van IT?

Sollicitatieproces

1
Jij stuurt ons jouw CV en motivatie.
2
coeo neemt zo snel mogelijk contact met je op.
3
Kennismaking online of bij ons op kantoor.
4
Leuke klik? Dan gaan we voor een tweede gesprek.
5
Zijn wij een match? Dan ontvang je van ons een joboffer!
Heb je een vraag?
Stel 'm gerust!
Ons team van recruiters

  Iris

  Incassospecialist, Collections

  “Wat het zo leuk maakt om bij coeo te werken, is de energieke sfeer die er heerst.”

  Doordat veel collega’s van ongeveer dezelfde leeftijd zijn, kan iedereen goed met elkaar overweg. De oudere collega’s - maar tevens jong van geest - delen weer hun levenservaring met de rest, die er graag van leert. Iedereen staat altijd klaar om te helpen. De goed gevulde werkweek vol nieuwe uitdagingen wordt altijd goed afgesloten met een (online) vrijmibo en maandelijkse games of quizzen. Zo blijf je ook nog eens betrokken in deze coronatijd.

  Anne

  Incassospecialist, Collections

  “Bij coeo wordt iedere medewerker als gelijkwaardig behandeld.”

  Zonder ervaring in en kennis over de incassowereld mocht ik aan de slag bij coeo, waarin in binnen twee jaar doorgegroeid ben tot een functie waar ik mij goed bij voel. coeo luistert naar jouw eigen visie op jouw loopbaan om jouw uiteindelijke doel te bereiken. Dit gaat gepaard met geweldige collega’s die iedere dag voor je klaarstaan op kantoor of online. Hechte vriendschappen worden gesloten en getest bij de pingpongtafel of andere spelletjes bij de VrijMiBo. Dus, zeker een aanrader als (fulltime) student om aan te pakken en tegelijkertijd te genieten van gezelligheid.

  Merel

  (Voormalig) stagiair, Marketing

  “coeo is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor coeo tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.”

  coeo heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe coeo website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij coeo.

  Deze vacature is verlopen!

  Helaas is deze vacature verlopen. Bekijk hier de openstaande vacatures.