• Per februari 2024
 • 32-40 uur
 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • € 375 o.b.v. 40 uur

In het kort.

Heb jij oog voor detail en werk je makkelijk samen? Wil jij leren hoe je HR-beleid opstelt en toepast in een organisatie? Vind je het leuk om mee te werken aan verschillende HR-projecten? Dan is deze stage echt iets voor jou.

Wat ga jij doen?

HR is dé schakel tussen de medewerker en de business. Als HR stagiair(e) lever je een belangrijke bijdrage aan het volledige HR-beleid; in- door en uitstroom. Jij vindt het leuk om:

 • Meekijken met de HR business partner;
 • Samen met de HR Business Partner te werken aan projecten zoals on- en offboarding, opleidingsbeleid, beloningsbeleid, vitaliteit op de werkvloer en nog veel meer;
 • De juiste balans te vinden in de medewerker en de business;
 • Een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de medewerkers;
 • Onze administratieve processen beter te maken. Je denkt na hoe zaken efficiënter kunnen, werkt dit uit en implementeert het;
 • Naast meewerken, ga je aan de slag met een project dat helemaal van jou wordt. Op die manier maken we coeo iedere dag een beetje beter.

Wat breng jij mee?

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • 32-40 uur in de week beschikbaar;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je bent goed in het organiseren van je eigen werk;
 • Je bent proactief en niet bang om initiatief te nemen;
 • Je bent scherp en stelt kritische vragen;
 • Niet bang om vanuit de 34e verdieping naar de skyline van Rotterdam te kijken;
 • In staat een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wat bieden wij jou?

Betrokken stagebegeleider(s)
Stagevergoeding van € 375
Stage is breed georganiseerd
Ruimte voor eigen inbreng
Thuiswerk- vergoeding
Kans op aanstelling
Open & Informele cultuur
Laptop van de zaak
Bedrijfsuitjes en borrels

Kies je voor ons? Dan kies je voor…

…Een open en informele bedrijfscultuur. Van manager tot stagiair: we staan aan elkaar gelijk en dat maakt samenwerken voor ons een stuk fijner. De deur staat altijd open en collega’s zijn bereid elkaar te helpen waar nodig.

Een betrokken sfeer en een vlotte samenwerking met collega’s, waar onderling plezier hoog in het vaandel staat. Work hard, play hard. Vrijdagmiddagborrels zijn bij ons dan ook een belangrijk onderdeel van de week. Even de week gezellig afsluiten met een drankje vanuit de skybar, een potje Mario Kart of tafeltennis.

…En bovenal, hele fijne collega’s!

Mogen wij je voorstellen aan Iris van Collections?

Sollicitatieproces

1
Stage zoeken
2
Indienen van je sollicitatie
3
Als je de juiste persoon bent, nemen we contact met je op
4
We nodigen jou uit op gesprek
5
Word aangenomen!
Heb je een vraag?
Stel 'm gerust!
Ons team van recruiters

  Iris

  Incassospecialist, Collections

  “Wat het zo leuk maakt om bij coeo te werken, is de energieke sfeer die er heerst.”

  Doordat veel collega’s van ongeveer dezelfde leeftijd zijn, kan iedereen goed met elkaar overweg. De oudere collega’s - maar tevens jong van geest - delen weer hun levenservaring met de rest, die er graag van leert. Iedereen staat altijd klaar om te helpen. De goed gevulde werkweek vol nieuwe uitdagingen wordt altijd goed afgesloten met een (online) vrijmibo en maandelijkse games of quizzen. Zo blijf je ook nog eens betrokken in deze coronatijd.

  Anne

  Incassospecialist, Collections

  “Bij coeo wordt iedere medewerker als gelijkwaardig behandeld.”

  Zonder ervaring in en kennis over de incassowereld mocht ik aan de slag bij coeo, waarin in binnen twee jaar doorgegroeid ben tot een functie waar ik mij goed bij voel. coeo luistert naar jouw eigen visie op jouw loopbaan om jouw uiteindelijke doel te bereiken. Dit gaat gepaard met geweldige collega’s die iedere dag voor je klaarstaan op kantoor of online. Hechte vriendschappen worden gesloten en getest bij de pingpongtafel of andere spelletjes bij de VrijMiBo. Dus, zeker een aanrader als (fulltime) student om aan te pakken en tegelijkertijd te genieten van gezelligheid.

  Merel

  (Voormalig) stagiair, Marketing

  “coeo is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor coeo tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.”

  coeo heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe coeo website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij coeo.

  Deze vacature is verlopen!

  Helaas is deze vacature verlopen. Bekijk hier de openstaande vacatures.