(Medior) Product Owner

 • Per direct
 • 32-40 uur
 • HBO/WO
 • € 4.300 - € 5.500

In het kort.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opleveren van producten, modules, functionaliteiten en service van hét credit managementsysteem van coeo APP. In dit systeem zijn dagelijks duizenden inloggen, werken tientallen klantrelaties in, 140 medewerkers van coeo NL en BE én jij.

Wat ga jij doen?

Je analyseert en vertaalt requirements vanuit de business, klanten en partners. In dagelijkse scrumsessies stuur je het developerteam aan en beoordeel je de businesswensen op compleetheid. Je geeft feedback waar nodig zodat er voldoende input is om de wensen te vertalen naar technische specificaties.

Als aanspreekpunt bij incidenten, registreer je ze en ga je snel aan de slag met mogelijke oplossingen. Je stelt prioriteiten in de back log, in samenwerking met het IT-team. Je doet er alles aan om de pakketten van coeo zo mooi, snel en efficiënt mogelijk te laten werken met de focus op zaakgerichtheid en procesautomatisering.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een passie voor het slimmer maken van processen met technologie en intelligence;
 • Je bent enthousiast en nieuwsgierig naar complexe formules, query’s, api-specs en codes;
 • Je bent een ideale gesprekspartner voor stakeholders, IT Director en het Management team;
 • Je hebt ervaring met klant-implementaties, integraties en data-analyses;
 • Je hebt ervaring met databases, (micro)services en testtooling (API’s);
 • Je kunt zowel met Nederlands als Engels goed uit de voeten;
 • Je hebt een zelf startend vermogen en proactief en altijd op zoek naar verbeteringen in systemen;
 • Je hebt een innovatief karakter;
 • Je hebt geen hoogtevrees vanaf de 34e verdieping vanaf De Rotterdam;
 • Je bent in staat een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wat bieden wij jou?

Laptop van
de zaak
25 vakantiedagen op fulltime basis
Doorgroei- mogelijkheden
Hybride
werken
Trainingen & Cursussen
Ruimte voor eigen inbreng
Vergoeding van reiskosten
Thuiswerk- vergoeding
Bedrijfsuitjes en borrels

Kies je voor ons?

Dan kies je voor een open en informele bedrijfscultuur. Van manager tot stagiair: we staan aan elkaar gelijk en dat maakt samenwerken voor ons een stuk fijner. De deur staat altijd open en collega’s zijn bereid elkaar te helpen waar nodig.

Een betrokken sfeer en een vlotte samenwerking met collega’s, waar onderling plezier hoog in het vaandel staat. Work hard, play hard. Vrijdagmiddagborrels zijn bij ons dan ook een belangrijk onderdeel van de week. Even de week gezellig afsluiten met een drankje vanuit de skybar, een potje Mario Kart of tafeltennis. Lees meer

…En bovenal, hele fijne collega’s!

Mogen wij je voorstellen aan Vincent van Collections?

Sollicitatieproces

1
Jij stuurt ons jouw CV en motivatie.
2
coeo neemt zo snel mogelijk contact met je op.
3
Kennismaking online of bij ons op kantoor.
4
Leuke klik? Dan gaan we voor een tweede gesprek.
5
Zijn wij een match? Dan ontvang je van ons een joboffer!
Heb je een vraag?
Stel 'm gerust!
Ons team van recruiters

  Iris

  Incassospecialist, Collections

  “Wat het zo leuk maakt om bij coeo te werken, is de energieke sfeer die er heerst.”

  Doordat veel collega’s van ongeveer dezelfde leeftijd zijn, kan iedereen goed met elkaar overweg. De oudere collega’s - maar tevens jong van geest - delen weer hun levenservaring met de rest, die er graag van leert. Iedereen staat altijd klaar om te helpen. De goed gevulde werkweek vol nieuwe uitdagingen wordt altijd goed afgesloten met een (online) vrijmibo en maandelijkse games of quizzen. Zo blijf je ook nog eens betrokken in deze coronatijd.

  Anne

  Incassospecialist, Collections

  “Bij coeo wordt iedere medewerker als gelijkwaardig behandeld.”

  Zonder ervaring in en kennis over de incassowereld mocht ik aan de slag bij coeo, waarin in binnen twee jaar doorgegroeid ben tot een functie waar ik mij goed bij voel. coeo luistert naar jouw eigen visie op jouw loopbaan om jouw uiteindelijke doel te bereiken. Dit gaat gepaard met geweldige collega’s die iedere dag voor je klaarstaan op kantoor of online. Hechte vriendschappen worden gesloten en getest bij de pingpongtafel of andere spelletjes bij de VrijMiBo. Dus, zeker een aanrader als (fulltime) student om aan te pakken en tegelijkertijd te genieten van gezelligheid.

  Merel

  (Voormalig) stagiair, Marketing

  “coeo is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor coeo tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.”

  coeo heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe coeo website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij coeo.

  Deze vacature is verlopen!

  Helaas is deze vacature verlopen. Bekijk hier de openstaande vacatures.