Business Controller

 • Per direct
 • 32-40 uur
 • HBO werk- en denkniveau
 • € 4.000 - € 6.000

In het kort.

Ben je analytisch ingesteld, denk je graag mee met de business en zoek je een volgende stap in je carrière? Als Business Controller bij coeo zet je jouw skills in om financiële gegevens te vertalen naar duidelijke inzichten!

Wat ga jij doen?

In het hart van Rotterdam ligt een unieke kans op jou te wachten. Als Business Controller ben je niet slechts een cijferaar. Jij bent een cruciaal sleutelfiguur van ons financiële succes. Hier draait het om meer dan alleen getallen; het gaat om de kracht van jouw inzicht, jouw vermogen om samen onze financiële koers te bepalen en ons team naar nieuwe hoogten te brengen.

Wij bieden niet zomaar een functie. Wij bieden jou de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de toekomst van coeo en tegelijkertijd om jouw eigen financiële stempel te zetten.

Dus, zoek jij een plek waar jouw financiële expertise wordt omgezet in succesvolle daden? Wil je niet alleen deel uitmaken van een organisatie, maar ook écht het verschil maken? Dan ben jij dé Business Controller die wij zoeken.

 • Je waarborgt de informatiekwaliteit, zowel financieel als niet-financieel, voor alle stakeholders;
 • Je vertaalt financiële gegevens naar heldere inzichten en creëert overzichtelijke financiële rapportages;
 • Je beheert en sluit de financiële boeken, inclusief maandafsluitingen en jaarrekeningen;
 • Je bewaakt de fiscale integriteit en zorgt voor een probleemloze afhandeling van fiscale verplichtingen;
 • Je speelt een cruciale rol in het opstellen, analyseren en toelichten van begrotingen, balansdossiers en forecasts;
 • In een omgeving met complexe financiële gegevens ben jij de gids die helderheid brengt en inzicht biedt in de actuele financiële situatie;
 • Je fungeert als strategische sparringpartner voor de Finance Director en andere stakeholders, waarbij je complexe financiële data vertaalt naar concrete beslissingen en (ongevraagd) advies geeft.

Wat breng jij mee?

Jij bent de nieuwe frisse wind die door de organisatie waait. We zoeken een open, vertrouwd, accuraat persoon die van aanpakken weet. coeo zet zich dagelijks in om de verdere groei van de organisatie te verwezenlijken. Wij zijn ambitieus en gedreven en zoeken dit ook in jou. Jij streeft dag in dag uit naar (persoonlijke) verbetering. Voor jezelf, maar ook voor de business.

Door jouw pragmatische instelling, scherpe analytische vaardigheden en organisatorische skills weet jij de juiste prioriteiten te stellen. Als sparringpartner voor zowel de Finance Director als je directe collega’s ben jij de ideale kennisbron.

Je bent niet alleen een bevlogen finance expert, maar ook initiatiefrijk. Je bekijkt (verbeter)trajecten vanuit diverse invalshoeken en bedenkt doordachte oplossingen.

Jouw ambitie is niet alleen voelbaar voor jezelf, maar ook aanstekelijk voor anderen. Het vermogen om jouw kennis en passie over te brengen maakt je waardevol voor de hele organisatie. Met een analytische en communicatief vaardige aanpak durf jij jouw visie te delen en bij te dragen aan de groei van onze organisatie.

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan hebben wij een mooi voorstel.

Wat bieden wij jou?

25 vakantiedagen op fulltime basis
Trainingen & Cursussen
Doorgroei- mogelijkheden
Pensioenopbouw
via BrandNewDay
Onbeperkt opleidingsbudget
Alleo: Individueel keuzebudget
Vergoeding van reiskosten
Thuiswerk- vergoeding
Bedrijfsuitjes en borrels

Kies je voor ons? Dan kies je voor…

…Een open en informele bedrijfscultuur. Van manager tot stagiair: we staan aan elkaar gelijk en dat maakt samenwerken voor ons een stuk fijner. De deur staat altijd open en collega’s zijn bereid elkaar te helpen waar nodig.

Een betrokken sfeer en een vlotte samenwerking met collega’s, waar onderling plezier hoog in het vaandel staat. Work hard, play hard. Vrijdagmiddagborrels zijn bij ons dan ook een belangrijk onderdeel van de week. Even de week gezellig afsluiten met een drankje vanuit de skybar, een potje Mario Kart of tafeltennis.

…En bovenal, hele fijne collega’s!

Mogen wij je voorstellen aan Adriaan van Finance?

Sollicitatieproces

1
Jij stuurt ons jouw CV en motivatie.
2
coeo neemt zo snel mogelijk contact met je op.
3
Kennismaking online of bij ons op kantoor.
4
Leuke klik? Dan gaan we voor een tweede gesprek.
5
Zijn wij een match? Dan ontvang je van ons een joboffer!
Heb je een vraag?
Stel 'm gerust!
Ons team van recruiters

  Iris

  Incassospecialist, Collections

  “Wat het zo leuk maakt om bij coeo te werken, is de energieke sfeer die er heerst.”

  Doordat veel collega’s van ongeveer dezelfde leeftijd zijn, kan iedereen goed met elkaar overweg. De oudere collega’s - maar tevens jong van geest - delen weer hun levenservaring met de rest, die er graag van leert. Iedereen staat altijd klaar om te helpen. De goed gevulde werkweek vol nieuwe uitdagingen wordt altijd goed afgesloten met een (online) vrijmibo en maandelijkse games of quizzen. Zo blijf je ook nog eens betrokken in deze coronatijd.

  Anne

  Incassospecialist, Collections

  “Bij coeo wordt iedere medewerker als gelijkwaardig behandeld.”

  Zonder ervaring in en kennis over de incassowereld mocht ik aan de slag bij coeo, waarin in binnen twee jaar doorgegroeid ben tot een functie waar ik mij goed bij voel. coeo luistert naar jouw eigen visie op jouw loopbaan om jouw uiteindelijke doel te bereiken. Dit gaat gepaard met geweldige collega’s die iedere dag voor je klaarstaan op kantoor of online. Hechte vriendschappen worden gesloten en getest bij de pingpongtafel of andere spelletjes bij de VrijMiBo. Dus, zeker een aanrader als (fulltime) student om aan te pakken en tegelijkertijd te genieten van gezelligheid.

  Merel

  (Voormalig) stagiair, Marketing

  “coeo is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor coeo tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.”

  coeo heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe coeo website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij coeo.

  Deze vacature is verlopen!

  Helaas is deze vacature verlopen. Bekijk hier de openstaande vacatures.