Business Support Medewerker

 • Per direct
 • 32-40 uur
 • MBO werk- en denkniveau
 • € 2.400 - € 3.200

In het kort.

Als Business Support Medewerker ga je aan de slag op de afdeling Business Support bij één van de snelst groeiende fin-tech bedrijven Nederland, gevestigd in hartje Rotterdam. Wij verzorgen voor diverse opdrachtgevers het volledige incassotraject op een zeer klantvriendelijke en innovatieve manier. Intern heerst een energieke en dynamische bedrijfscultuur.

Wat ga jij doen?

In deze functie weet jij als geen ander hoe onze processen werken. Je zorgt ervoor dat data op correcte wijze verwerkt en behandeld wordt. Je werkt met diverse bestanden en rapportages en controleer en beheer je de bestandsoverdrachten van en naar onze partners. Wanneer nodig, werk je samen met collega’s die specifieke expertise hebben.

Dankzij je analytische vaardigheden, probleemoplossend vermogen en klantgerichte benadering zorg je voor een excellente klantervaring. Je begrijpt de behoeften van de klant en handelt hierop. Als ambitieuze teamspeler ben je gericht op het leveren van uitstekende service.

Samen met je team start je de dag op. Je gaat aan de slag met het invoeren, verwerken en controleren van verschillende data. Tussendoor stel je overzichten, rapportages en lijsten op en verzorg je de communicatie met klanten en partners. Je houdt je bezig met het afhandelen van binnenkomend e-mailverkeer en signaleert en verhelpt operationele knelpunten. Waar nodig helpen jij en je collega’s elkaar, want je werkt in teamverband.

Wat breng jij mee?

Jij bent nauwkeurig, resultaatgericht en klaar om te groeien in een dynamische omgeving. In deze rol werk je multidisciplinair, zowel intern als extern, om onze operationele processen te ondersteunen en te optimaliseren. Je hebt beginnende ervaring met Excel en staat klaar om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Bij ons krijg je de ruimte voor eigen inbreng, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. We bieden een energieke, betrokken en ambitieuze werksfeer.

Wat bieden wij jou?

25 vakantiedagen op fulltime basis
Trainingen & Cursussen
Doorgroei- mogelijkheden
Pensioenopbouw
via BrandNewDay
Onbeperkt opleidingsbudget
Alleo: Individueel keuzebudget
Vergoeding van reiskosten
Thuiswerk- vergoeding
Bedrijfsuitjes en borrels

Kies je voor ons? Dan kies je voor…

…Een open en informele bedrijfscultuur. Van manager tot stagiair: we staan aan elkaar gelijk en dat maakt samenwerken voor ons een stuk fijner. De deur staat altijd open en collega’s zijn bereid elkaar te helpen waar nodig.

Een betrokken sfeer en een vlotte samenwerking met collega’s, waar onderling plezier hoog in het vaandel staat. Work hard, play hard. Vrijdagmiddagborrels zijn bij ons dan ook een belangrijk onderdeel van de week. Even de week gezellig afsluiten met een drankje vanuit de skybar, een potje Mario Kart of tafeltennis.

…En bovenal, hele fijne collega’s!

Mogen wij je voorstellen aan Sharona van Collections?

Sollicitatieproces

1
Jij stuurt ons jouw CV en motivatie.
2
coeo neemt zo snel mogelijk contact met je op.
3
Kennismaking online of bij ons op kantoor.
4
Leuke klik? Dan gaan we voor een tweede gesprek.
5
Zijn wij een match? Dan ontvang je van ons een joboffer!
Heb je een vraag?
Stel 'm gerust!
Ons team van recruiters

  Iris

  Incassospecialist, Collections

  “Wat het zo leuk maakt om bij coeo te werken, is de energieke sfeer die er heerst.”

  Doordat veel collega’s van ongeveer dezelfde leeftijd zijn, kan iedereen goed met elkaar overweg. De oudere collega’s - maar tevens jong van geest - delen weer hun levenservaring met de rest, die er graag van leert. Iedereen staat altijd klaar om te helpen. De goed gevulde werkweek vol nieuwe uitdagingen wordt altijd goed afgesloten met een (online) vrijmibo en maandelijkse games of quizzen. Zo blijf je ook nog eens betrokken in deze coronatijd.

  Anne

  Incassospecialist, Collections

  “Bij coeo wordt iedere medewerker als gelijkwaardig behandeld.”

  Zonder ervaring in en kennis over de incassowereld mocht ik aan de slag bij coeo, waarin in binnen twee jaar doorgegroeid ben tot een functie waar ik mij goed bij voel. coeo luistert naar jouw eigen visie op jouw loopbaan om jouw uiteindelijke doel te bereiken. Dit gaat gepaard met geweldige collega’s die iedere dag voor je klaarstaan op kantoor of online. Hechte vriendschappen worden gesloten en getest bij de pingpongtafel of andere spelletjes bij de VrijMiBo. Dus, zeker een aanrader als (fulltime) student om aan te pakken en tegelijkertijd te genieten van gezelligheid.

  Merel

  (Voormalig) stagiair, Marketing

  “coeo is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor coeo tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.”

  coeo heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe coeo website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij coeo.

  Deze vacature is verlopen!

  Helaas is deze vacature verlopen. Bekijk hier de openstaande vacatures.