Business & Process Analist

 • Per direct
 • 32-40 uur
 • HBO werk- en denkniveau
 • € 4.000 - € 6.000

In het kort.

Voor deze rol zoeken we een vastberaden en gedreven Business & Process Analist. In deze rol ben jij hét aanspreekpunt voor alles wat betrekking heeft op datamanagement.

Wat ga jij doen?

In deze rol ga jij data analyseren, interpreteren en op basis daarvan een eigen visie ontwikkelen die wij als organisatie kunnen toepassen op onze businessvraagstukken. Met jouw kennis en inzichten krijg je een belangrijke rol in de groei van onze business en sterker nog; van de hele organisatie.

Als Business & Process Analist bij coeo ga je het verschil maken binnen onze organisatie. Jij slaat de brug tussen aanwezige data en verbetervoorstellen voor onze bedrijfsprocessen, tot aan de volledige bedrijfsvoering.

Jij voorziet en onderkent als geen ander de behoeften van onze organisatie. Door jouw inzichten kom je met gegronde analyses en scherpe oplossingen. Je neemt initiatief waar nodig en ondersteunt bij de implementatie van verbetervoorstellen. Je analyseert de bedrijfsprocessen en adviseert hoe het efficiënter en slimmer ingericht kan worden. Je weet hoe alle pakketten van coeo werken en biedt de ondersteuning tijdens uiteenlopende complexe projecten.

Wat breng jij mee?

We zoeken een enthousiaste analist die in staat is om de behoeften van de business om te zetten naar technische vereisten. Jij weet de balans te vinden tussen menselijke interactie en technologische aspecten, en bent in staat om verbeteringen vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Naast technische vaardigheden verwachten we ook dat je probleemoplossend vermogen hebt, overtuigend bent en een ‘van start tot finish’-mentaliteit hebt. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid is voor jou vanzelfsprekend.

Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de organisatie en fungeert als sparringpartner voor collega’s. Je promoot het gebruik van data en durft je visie te delen, waarbij je collega’s inspireert. Duurzame oplossingen zijn altijd in jouw gedachten, en je streeft naar waarde creatie voor het team en de organisatie.

Voor deze functie is een hbo werk- en denkniveau vereist. Als je minimaal 32 uur per week beschikbaar bent en geen hoogtevrees hebt voor het uitzicht vanaf de 34e verdieping over Rotterdam, dan hebben we een interessante aanbieding voor je.

Wat bieden wij jou?

Laptop van
de zaak
25 vakantiedagen op fulltime basis
Doorgroei- mogelijkheden
Hybride
werken
Trainingen & Cursussen
Onbeperkt opleidingsbudget
Vergoeding van reiskosten
Thuiswerk- vergoeding
Bedrijfsuitjes en borrels

Kies je voor ons? Dan kies je voor…

…Een open en informele bedrijfscultuur. Van manager tot stagiair: we staan aan elkaar gelijk en dat maakt samenwerken voor ons een stuk fijner. De deur staat altijd open en collega’s zijn bereid elkaar te helpen waar nodig.

Een betrokken sfeer en een vlotte samenwerking met collega’s, waar onderling plezier hoog in het vaandel staat. Work hard, play hard. Vrijdagmiddagborrels zijn bij ons dan ook een belangrijk onderdeel van de week. Even de week gezellig afsluiten met een drankje vanuit de skybar, een potje Mario Kart of tafeltennis.

…En bovenal, hele fijne collega’s!

Mogen wij je voorstellen aan Vincent van Collections?

Sollicitatieproces

1
Jij stuurt ons jouw CV en motivatie.
2
coeo neemt zo snel mogelijk contact met je op.
3
Kennismaking online of bij ons op kantoor.
4
Leuke klik? Dan gaan we voor een tweede gesprek.
5
Zijn wij een match? Dan ontvang je van ons een joboffer!
Heb je een vraag?
Stel 'm gerust!
Ons team van recruiters





  Iris

  Incassospecialist, Collections

  “Wat het zo leuk maakt om bij coeo te werken, is de energieke sfeer die er heerst.”

  Doordat veel collega’s van ongeveer dezelfde leeftijd zijn, kan iedereen goed met elkaar overweg. De oudere collega’s - maar tevens jong van geest - delen weer hun levenservaring met de rest, die er graag van leert. Iedereen staat altijd klaar om te helpen. De goed gevulde werkweek vol nieuwe uitdagingen wordt altijd goed afgesloten met een (online) vrijmibo en maandelijkse games of quizzen. Zo blijf je ook nog eens betrokken in deze coronatijd.

  Anne

  Incassospecialist, Collections

  “Bij coeo wordt iedere medewerker als gelijkwaardig behandeld.”

  Zonder ervaring in en kennis over de incassowereld mocht ik aan de slag bij coeo, waarin in binnen twee jaar doorgegroeid ben tot een functie waar ik mij goed bij voel. coeo luistert naar jouw eigen visie op jouw loopbaan om jouw uiteindelijke doel te bereiken. Dit gaat gepaard met geweldige collega’s die iedere dag voor je klaarstaan op kantoor of online. Hechte vriendschappen worden gesloten en getest bij de pingpongtafel of andere spelletjes bij de VrijMiBo. Dus, zeker een aanrader als (fulltime) student om aan te pakken en tegelijkertijd te genieten van gezelligheid.

  Merel

  (Voormalig) stagiair, Marketing

  “coeo is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor coeo tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.”

  coeo heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe coeo website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij coeo.

  Deze vacature is verlopen!

  Helaas is deze vacature verlopen. Bekijk hier de openstaande vacatures.