Let op: ‘coeo Incasso’ is de nieuwe naam van Centraal Invorderings Bureau (CIB)

Vanaf 10 januari 2022 gaat CIB verder als coeo Incasso (spreek uit als: “kooweejoo incasso”). Meer informatie over de naamsverandering leest u hier.

Intouch: de klantgerichte podcast

Vanaf nu lanceert coeo elke maand een nieuwe editie van onze eigen podcast “Intouch – Customer Focus. Wilt u onze podcast luisteren? Dan zit u hier precies goed.

Met deze podcast – gepresenteerd door onze host Peter van Drunen – blijft u op de hoogte blijft van alles wat er speelt in de wereld van financial solutions. We gaan in gesprek met ondernemers, innovators, specialisten en andere interessante personen uit deze wereld, waar kansen en mogelijkheden voor organisaties voor het oprapen liggen.

Nieuwste aflevering: Frank Waagmeester van Billink

Bij ons te gast aan tafel is Frank Waagmeester, CEO van Billink. Het bedrijf dat met hun betaaloplossingen voor de 2e keer op rij de beste achterafbetaalmethode van Nederland is, volgens Emerce Top100.

Wij gaan het onder andere hebben over de acceptatie en de groeiende populariteit van achteraf betalen in Nederland. Hoe maak je slim gebruik van Artificial Intelligence (AI) om een betere klantervaring te realiseren en hoe voorkom je overcreditering bij achteraf betalen?

Alle afleveringen

juli 14, 2022 27m 35s
Aflevering 1 - Frank Waagmeester: "Met de juiste technische oplossing kunnen wij klanten de gewenste ruimte geven"

Schrijf u nu in – bijvoorbeeld op: