• 27m 35s
  • 14-07-2022

Aflevering 1 – Frank Waagmeester: “Met de juiste technische oplossing kunnen wij klanten de gewenste ruimte geven”

De afgelopen jaren is webwinkelen voor consumenten en bedrijven een stuk populairder geworden. Door lockdowns en nog vele andere factoren zijn online bestellingen steeds meer toegenomen. Ook de oplossingen die daarmee gemoeid gaan, ondergaan een vogelvlucht. Een van die oplossingen waar men nu al niet meer omheen kan is Buy Now, Pay Later. BNPL afgekort. En dat is waar we het vandaag met onze gast over gaan hebben.

Bij ons te gast aan tafel is Frank Waagmeester, CEO van Billink. Het bedrijf dat met hun betaaloplossingen voor de 2e keer op rij de beste achterafbetaalmethode van Nederland is, volgens Emerce Top100.

Wij gaan het onder andere hebben over de acceptatie en de groeiende populariteit van achteraf betalen in Nederland. Hoe maak je slim gebruik van Artificial Intelligence (AI) om een betere klantervaring te realiseren en hoe voorkom je overcreditering bij achteraf betalen? En, hoe de reden achterhalen van het niet (tijdig) betalen Billink helpt om hun processen beter in te richten.

Volg ons op: