Let op: ‘coeo Incasso’ is de nieuwe naam van Centraal Invorderings Bureau (CIB)

Vanaf 10 januari 2022 gaat CIB verder als coeo Incasso (spreek uit als: “kooweejoo incasso”). Meer informatie over de naamsverandering leest u hier.

Casemanager Collections

Wil jij graag aan de slag bij één van de snelst groeiende fin-tech bedrijven van Nederland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De afdeling Incasso van coeo is namelijk op zoek naar een Casemanager Collections voor 4 of 5 dagen per week.

 • Per direct
 • 32-40 uur
 • HBO werk- en denkniveau
 • Collections

Wat ga jij doen?

Wat jij het liefst wilt weten, is natuurlijk het werk dat jij gaat doen. Wij bieden alvast een voorproefje op een gemiddelde werkdag bij coeo als Casemanager.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint je dag eerst even met een heerlijk vers bakkie pleur (van die goeie). Je neemt je eerste slok koffie terwijl je vanaf onze 34e verdieping neerkijkt op Rotterdam die loopt te ontwaken. Voordat je richting je werkplek wandelt, wordt je al begroet door verschillende collega’s van verschillende afdelingen – want iedereen kent elkaar.

Als Casemanager start je vervolgens met het bekijken en verdelen van de dagelijkse agendapunten met je collega’s. Dit zijn er vandaag aardig wat. Je gaat aan de slag met het behandelen van e-mails over bezwaren en verzoeken tot betalingsregelingen. Ondertussen heb je telefonisch contact met klanten, opdrachtgevers en derden die naar ons bellen of welke je wilt spreken.

De tijd vliegt! Het is namelijk alweer tijd om te lunchen. Dat doe je in de gezamenlijke pauzeruimte aka skybar. Nog even een potje Mario Karten met die (iets te) fanatieke collega’s en je kunt er weer tegenaan!

Na de middag heb je contact met schuldhulpverleningsinstanties, beantwoord je vragen van cliënten en help je een collega even bij een twijfelachtige issue. Daarna behandel je wat gezamenlijke agendapunten, zoals adresonderzoeken en het monitoren van afspraken. Voor je het weet is de dag alweer om.

Jouw team

Het Team Collections bestaat naast de Operationeel manager uit Teamleider Collections, Supervisor Operations en onze Casemanagers. Het team wordt verder uitgebreid met de oproepkrachten en je werkt nauw samen met je collega’s van andere afdelingen die dicht in de buurt zitten.

Een jong team met studenten en young professionals die houden van hard werken, maar ook zo nu en dan een gezellige borrel op de vrijdagmiddag, een potje Mario Kart of tafeltennis.

Wat breng jij mee?

 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent tussen de 32 en 40 uur beschikbaar;
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Je hebt een positieve instelling;
 • Je bent representatief en resultaatgericht;
 • Je bent woonachtig in de omgeving Rotterdam;
 • Je bent in staat een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen overleggen;
 • Een WFT-diploma is een pré.

Wat bieden wij jou?

 • Een baan bij één van de snelst groeiende fintech bedrijven van Nederland;
 • Een leuk salaris;
 • Mogelijkheid om thuis te werken;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
 • Een dynamisch en pragmatisch werkveld, welke bol staat van veranderingen
 • Een energieke, betrokken en ambitieuze werksfeer waar het motto geldt: “Work hard, Play Mario Kart”;
 • Een open en informele cultuur, gezellige bedrijfsuitjes (uiteraard wanneer dit weer mogelijk is) en (online) vrijmibo’s.

Enthousiast geworden?

Kan jij jezelf vinden in de deze vacature? Reageer dan nu met je CV en motivatie via de “solliciteer” button of stuur jouw sollicitatie (motivatie en CV) per e-mail aan de afdeling HR: [email protected]. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Veerle Bierens, HR Officer.

Solliciteer nu!

Vragen over deze vacature of over werken bij coeo? Stuur een e-mail naar onze HR officer Veerle Bierens of bel ons gerust.

Enthousiast geworden?

Solliciteer nu!

 • Per direct
 • 32-40 uur
 • HBO werk- en denkniveau
 • Collections

Sollicitatieproces

 1. Stuur ons jouw CV en motivatie
 2. Wat leuk dat je solliciteert!
  We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 3. Telefonisch interview
  Onze recruiter Veerle Bierens belt je op om alvast kennis te maken. Hieruit volgt eventueel een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek op kantoor of, in deze tijden, online.
 4. Eerste gesprek
  Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar een beetje kennen en stellen we je allemaal moeilijke vragen. Hierbij leggen wij jou eventueel een voorbeeldsituatie voor, waar je ter plekke de tijd voor krijgt om het uit te werken.
 5. (Indien nodig) Tweede gesprek
  Je komt nog een keer langs, zodat anderen je ook moeilijke vragen kunnen stellen.
 6. Contractvoorstel
  Zijn wij een goede match? Dan doen wij een aanbod dat je niet kunt weigeren. Aan de slag!
  Even een krabbeltje en klaar. Welkom!

Medewerkers aan het woord

Iris

Casemanager Collections / Incasso

“Wat het zo leuk maakt om bij coeo te werken, is de energieke sfeer die er heerst.”

Doordat veel collega’s van ongeveer dezelfde leeftijd zijn, kan iedereen goed met elkaar overweg. De oudere collega’s - maar tevens jong van geest - delen weer hun levenservaring met de rest, die er graag van leert. Iedereen staat altijd klaar om te helpen. De goed gevulde werkweek vol nieuwe uitdagingen wordt altijd goed afgesloten met een (online) vrijmibo en maandelijkse games of quizzen. Zo blijf je ook nog eens betrokken in deze coronatijd.

Joris

Oproepkracht Collections / Incasso

“Voor mij als student is coeo een fijne plek om relevante werkervaring op te doen en vooral op een flexibele basis, in de avonduren om mijn studie te bekostigen.”

Aan het begin van mijn studie Rechtsgeleerdheid ben ik bij coeo begonnen als oproepkracht. Dat is inmiddels vier jaar geleden en ik werk er nog steeds met veel plezier. Het contact met klanten verloopt soepel en vriendelijk en op de werkvloer is het eveneens gezellig. Onder de werknemers van coeo is veel variatie te vinden qua leeftijd, achtergronden en opleidingen. Het uitzicht op kantoor is daarbij natuurlijk een groot pluspunt.

Ingrid

Financieel Medewerker

“Toen ik het afgelopen jaar begon met werken bij coeo kwam ik meteen in een warm bad terecht.”

Iedereen heet je van harte welkom en behandelt je vervolgens alsof je er al jaren bij hoort. Vanaf dag één heb ik echt het gevoel dat ik hier op mijn plek zit. Er heerst geen voelbare hiërarchie, iedereen is evenveel waard. Mijn collega’s zijn heel behulpzaam en geven je echt het vertrouwen dat je het kan. Bij coeo staan ze er altijd voor open om je iets nieuws te leren. Door middel van eigen projecten krijg jij je eigen verantwoordelijkheden. Dat maakt het elke keer weer leuk en uitdagend. Elke dag ga ik fluitend naar mijn werk, en voel me ook echt trots dat ik hier een onderdeel van mag zijn.

Martijn

Financieel Medewerker

“1 Team, 1 Taak.”

Na het afronden van mijn studie ben ik gestart als administratief medewerker bij coeo. In deze functie was ik de rechterhand van de finance manager. In de 6,5 jaren die volgde ben ik klaargestoomd en ben ik doorgegroeid als financieel administratief medewerker en vervolgens eindverantwoordelijke werd voor de operationele planning en debiteurenbeheer. Company-breed gezien heeft iedere medewerker een waardevol aandeel in het resultaat. Wat wil zeggen dat je het met zijn alle doet: 1 team 1 taak!

Merel

Online Marketeer

“coeo is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor CIB tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.”

coeo heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe coeo website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij coeo.

Lucienne

Product Owner, IT

“Werken bij coeo bracht mij een grote hoeveelheid hands-on praktijkervaring. ”

Je krijgt de kans om aan veel projecten te werken en ook je eigen project te starten. Ik begon mijn carrière bij coeo en het heeft me veel ervaring en kennis opgeleverd op IT-gebied. coeo daagt je positief uit in je persoonlijke groei en werkwijze. Natuurlijk is het hebben van vrolijke, vriendelijke en gemotiveerde medewerkers de kers op de taart.

Tara

Casemanager Juridische Incasso

“coeo biedt mij een plaats om de kennis die ik opdoe tijdens mijn studie in de praktijk te brengen en daarnaast waardevolle connecties en vriendschappen op te doen.”

Ik ben 2 jaar geleden bij coeo begonnen als stagiaire. Ik voelde mij direct welkom door de informele werksfeer en de onderlinge gezelligheid tussen collega's. Als stagiair heb ik meegedraaid en werd ik behandeld als een volwaardige werkkracht.

Jelle

Stagiair Marketing & Communicatie

“Bij coeo leerde ik dingen die ik nooit uit mijn studieboeken zou hebben geleerd. Na vijf maanden als stagiair Marketing & Communicatie had ik mijn kennis over het vakgebied verder uitgebreid dan in de drie studiejaren ervoor.”

Tijdens mijn stageperiode werd ik betrokken bij grote projecten en processen, maar heb ik ook de vrijheid om mijn eigen weg te vinden ervaren. Ik kreeg meer dan genoeg ruimte om mijn eigen onderzoeken en ideeën uit te voeren. Ik heb hierdoor ontzettend veel geleerd op het gebied van marketing. Bij coeo heb ik mijn passie gevonden en ontdekt waar ik mij verder in wil ontwikkelen.