Anytime Fitness Capelle over snel en zorgeloos incassodossiers overdragen

Anytime Fitness in Capelle a/d IJssel (hierna: Anytime Capelle) is een fitnessclub waar je als lid het gemak hebt om 24/7 te kunnen sporten. Anytime Capelle biedt daarbij deskundige begeleiding en ondersteunt haar leden actief bij het behalen van de persoonlijk gestelde doelen. Anytime toegang en inzicht, professioneel advies en maatwerk zijn tevens een aantal belangrijke eigenschappen die de fitnessclub waardeert bij haar incassopartner. Léon Visser (28) – manager bij Anytime Fitness locaties Capelle en Delfgauw – vertelt over zijn ervaringen met coeo.

Leon Visser - Anytime Fitness Capelle a/d IJssel

De Samenwerking

Persoonlijk en efficiënt.

“Vanuit Anytime Capelle is het belangrijk om makkelijk met een incassobureau samen te werken en onze niet-betalende leden eenvoudig ter incasso te kunnen aanbieden”, aldus Visser. “Daarin hebben wij bij coeo de perfecte match gevonden. Wij konden kiezen uit diverse manieren om onze incassodossiers aan te bieden. Na advies van onze vaste accountmanager, besloten wij te kiezen voor overdracht via het portaal binnen de coeo Webtool. Zo komen al onze incassodossiers na slechts enkele eenvoudige stappen in het systeem te staan.”

“coeo neemt onze incassodossiers razendsnel en efficiënt in behandeling. Als er dan belangrijke informatie ontbreekt of als er vragen zijn met betrekking tot de klant, dan pakt coeo dat direct op. Wanneer ik een vraag per e-mail stuur, ontvang ik altijd binnen 24 uur een helder antwoord. Zo kunnen wij onze incassodossiers zorgeloos overdragen. Ons vaste aanspreekpunt is onze vaste casemanager. Hierdoor kunnen wij snel schakelen, zijn wij snel op de hoogte en behandelt coeo onze incassodossiers op een professionele manier. Dit bevordert onze persoonlijke samenwerking. ”

“Wanneer ik een vraag per e-mail stuur, ontvang ik altijd binnen 24 uur een helder antwoord.”

“De coeo Webtool maakt het incassotraject voor ons overzichtelijk. Het is mogelijk om onze dashboards te bekijken, waarbij wij de actuele status van de debiteurenportefeuille overzichtelijk en duidelijk kunnen volgen. Indien gewenst kan dit op detailniveau en kunnen wij zelfs bepaalde acties monitoren met betrekking tot de communicatie naar de debiteur. Deze transparantie vinden wij binnen Anytime Capelle erg prettig. Het blijven immers onze leden. ”

Het resultaat

Volledige ontzorging.

“Wanneer wij zelf al de benodigde stappen hebben ondernomen die niet blijken te werken, dan is het fijn om een onbetaalde factuur uit handen te kunnen geven. Zo kunnen wij ons verder bezig houden met wat wij het liefste doen, namelijk onze leden begeleiden in de sportschool.”, aldus Visser. 

“Sinds coeo onze incassopartner is, hebben wij gezamenlijk goede resultaten aangaande de opvolging van onze incassodossiers. De goede resultaten en kwalitatieve service ervaren wij dan ook als zeer prettig en persoonlijk.”

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.